Hirdetés

Cukkinis-brokkolis zabpalacsinta srirachás joghurttal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Trokán Nóri: Így nem jó látni az embernek a saját testvérét

Trokán Nóri már a legelső hang után felismerte féltestvére, Elektra hangját, ám mivel az elfogultság miatt nem tudott volna tisztán dönteni, inkább nem nyomta meg a piros gombot. Próbált energiát küldeni a színpadra, de végül egyik coach sem fordult meg. Fenti videónkban Nóri elmeséli, milyen érzések kavarogtak benne a produkció közben, majd amikor szembesült vele, hogy milyen állapotba került a húga. 

Orbók Ilona szereti megmutatni, hogy nőként, kétgyerekes anyukaként is lehet sikeresen vállalkozást vinni

Orbók Ilona a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője és most már Cápa is. Nemzetközi adózással foglalkozik, nap mint nap vállalkozókkal tárgyal, tehát lényegében ugyanazt csinálja a való életben is, amit az RTL üzleti showműsorában. Mellette kétgyermekes családanya.

Duró Nilla: Belehergeltük egymást a testképzavarba, és azt éreztem, hogy megfulladok

A 20 éves Duró Nilla kiskorában országos népdal versenyt nyert, később pedig dráma tagozatos gimnáziumba járt. A középiskolai évek megviselték Nillát, ezért pszichológushoz járt, hogy segítségével túllendüljön a nehéz időszakon. Habár el volt veszve az életben, egy dologban mindig biztos volt: énekelni szeretne. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Fördős Zé meghívta a Street Kitchenbe A Konyhafőnök kiesőjét

Molnár-Thomka Hanna és Földi Laci maradtak utoljára a zsűripult előtt, egyikőjüknek pedig távoznia kellett a versenyből. A kieső azonban nem szomorkodott sokáig, Fördős Zé különleges ajánlatot tett neki.

Kassai Ádám: Prey (Parkway Drive)

Kassai Ádám a The Voice negyedik meghallgatásán a Parkway Drive Prey című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Nézd vissza a The Voice harmadik adásának produkcióit!

A The Voice harmadik Válogatóján tizenegy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Trokán Nóri: Sokat kellett dolgoznom, hogy helyrehozzam a lelkemet

A félig katalán származású Jolis Carmennek három coach is gombot nyomott már a produkciója elején, hamarosan pedig Miklósa Erika is megfordult. Manuel szerint a lány igazi előadó. Trokán Nóri lelkileg kapcsolódott össze Carmennel, aki elárulta, hogy minden érzelmet nagyon intenzíven él meg. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót! 

Ezeket láttad már?