Hirdetés

Spenótos minilángos kapros juhtúróval

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Majd én megvédelek kisgyerek” – zárható vitrin és a tinivédelemmel foglalkozó vállalkozó vigyáz ezentúl a Balázs Kicks értékeire

Pachert Balázstól néhány hete loptak el egy 4 és fél millió forintot érő sportcipőt. A tolvajok a nyitott vitrinből emelték el a lábbelit, de a biztonsági kamerák felvételeinek és néhány jó tippnek hála végül meglett a csuka, az egyik elkövetőt azóta le is tartóztatták. Most már a biztonságra is jobban ügyel, a tinik megvédésével foglalkozó, Pachert Balázshoz hasonlóan szintén a Cápák közöttben felbukkant Sándor László vigyáz az értékeire. A Fókusz riportjából végre az is kiderül, mi kerül 4 és félmillióba egy sportcipőn. 

Balogh Levente április 3-tól keresi elnöki asszisztensét az RTL-en

A vadonatúj üzleti reality műsorban Balogh Levente bátor, hiteles és ambiciózus jelölteket keres, és azt is elárulta, ki a legalkalmasabb az elnöki asszisztens pozícióra: „Aki fel tud állni a karmester helyére, és a kiváló zenészek segítségével egy gyönyörű művet tud komponálni”.

Rudolf Péter még járni sem tudott, nagyapja már akkor cselezésre tanította

A Gólkirályság egyik részében Rudolf Péter is feltűnt egy-két jelenet erejéig, amiben sokat sejtető pillantást vetettek egymásra a sorozat főszereplőjével, Lovas Rozival. A színész karaktereik esetleges kapcsolatáról és saját gyerekkori, focis élményeiről is mesél extra videónkban.

Moldován András: Ti a meleg vizet találtátok föl, és csodálkoztok, hogy nem veszik

A Cápa szerint már világszerte elterjedt volna a vállalkozók ötlete, ha igazán jó lenne, ráadásul Moldován András azt is furcsállja, hogy az amerikaiaknak és a japánoknak ez még nem jutott eszébe. Balogh Levente szerint azonban volt már arra példa a történelemben, hogy magyar ember talált fel valamit. További részletek a Cápák között vasárnap esti részében 19 órától az RTL-en.

VV Merci Dubajban sem volt szemérmes, legrövidebb ruháit vitte magával

A nő annyira itt nincs olyan számba véve, mint például egy férfi – ettől az élményétől eltekintve nagyon élvezte dubaji útját VV Merci, akit párja lepett meg az egzotikus kikapcsolódással. Táncos show, BBQ-est, tevegelés, sivatagi quadozás, hőlégballonozás mind szerepeltek a listáján, amit most már bátran kipipálhat.

Nagy Zsolt: Ez a sorozat azt a kérdést is felveti, hogy valóban jól vannak-e megalkotva a törvények

„Számonkérhető Kata részéről, hogy miért érek hozzá egy másik nő hasához, akiben a mi gyerekünk van, holott őt kéne megérintenem” – mondta a Mellékhatás Ludmann Zsoltját alakító Nagy Zsolt. Mivel a béranyaprogram Magyarországon jelenleg tiltott, a színész szerint a sorozat a magyar jogrendszert is megkérdőjelezi. Sorozatbeli partnere, Tenki Réka is mesélt a forgatás élményeiről – meggyőződése, hogy a második évad sokkal több izgalmat tartogat majd a nézők számára, mint az előző.

„Mennyit kérnétek a 100 százalékért?” – Lakatos István felvásárolná a Cápák között vállalkozóinak cégét

Cápatörténelmi pillanatnak lehettek szemtanúi az üzleti showműsor nézői az 5. évad utolsó előtti adásában, Lakatos István ugyanis egy nem mindennapi ajánlatot tett a Redmenta vállalkozóinak. A videóból kiderül, hogy mit reagáltak az online feladatlapkészítő weboldal megálmodói a teljes kivásárlásra.

Karrier RTL Produkcióknál

Ha Te is szeretnél produkcióink sikeres csapatainak tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!

Ezeket láttad már?