Hirdetés

Vörös pesztó

Hozzávalók

2
db kb. 200 ml-es üveghez
+
20 db szárított, olajban eltett paradicsom
2 ek fenyőmag
1 gerezd fokhagyma
80 g reszelt parmezán
1 csokor friss bazsalikom
120 ml passata
100 ml extra szűz olívaolaj
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Vörös pesztó

Vörös pesztó! Az igazi, fűszeres, paradicsomos, olívaolajos csoda, aminek kb. minden hűtőben vagy kamrapolcon ott kellene lennie. Gyakorlatilag ha semmi nincs otthon egy esti vacsihoz, de van pesztó és tészta, máris kész a vacsorátok. De szószok alapjaként is tökéletes lehet. ;)
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
db kb. 200 ml-es üveghez
+
20 db szárított, olajban eltett paradicsom
2 ek fenyőmag
1 gerezd fokhagyma
80 g reszelt parmezán
1 csokor friss bazsalikom
120 ml passata
100 ml extra szűz olívaolaj
só, bors
Bevásárlólistához adom

Minden hozzávalót egy késes aprítóba rakunk, és alaposan krémesre zúzzuk. Tisztára mosott, fertőtlenített üvegekbe töltjük, öntünk rá egy vékony réteg olívaolajat, és lezárjuk. Hűtőben pár hétig szuperül eláll.

Vörös pesztó tálalása

Ha tetszett a vörös pesztó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások