Hozzávalók
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 1 zacskó fagyasztott zöldségkeverék
- 1 konzerv csicseriborsó
- 4 ek quinoa
- 400 g konzerv darabolt paradicsom
- 800 ml zöldségalaplé vagy víz
- só, bors
- 4 db babérlevél
- 2 tk szárított tárkony
- pár csepp balzsamecet
Hozzávalók
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 1 zacskó fagyasztott zöldségkeverék
- 1 konzerv csicseriborsó
- 4 ek quinoa
- 400 g konzerv darabolt paradicsom
- 800 ml zöldségalaplé vagy víz
- só, bors
- 4 db babérlevél
- 2 tk szárított tárkony
- pár csepp balzsamecet
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd mehet hozzá gyakorlatilag minden más hozzávaló. Addig főzzük a levest, amíg a quinoa meg nem fő, majd el is zárjuk a lángot alatta, és tálalhatunk.
Ha tetszett a csicseriborsós zöldségleves quinoával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!