Hozzávalók
A pudinghoz
- 500 ml tej
- 5 csapott ek búzadara
- 2 csomag bourbon vaníliás cukor
- 2 ek porcukor
- 200 ml habtejszín
A díszítéshez
- pár szem friss eper
Hozzávalók
A pudinghoz
- 500 ml tej
- 5 csapott ek búzadara
- 2 csomag bourbon vaníliás cukor
- 2 ek porcukor
- 200 ml habtejszín
A díszítéshez
- pár szem friss eper
A grízpuding összeállításához először egy klasszikus tejbegrízt készítünk: a tejben elkeverjük a búzadarát, a kétféle cukrot, sűrűre főzzük, majd jó alaposan kihűtjük.
A hideg tejszínt kihabosítjuk és csomómentesre összekeverjük a kihűlt tejbegrízzel. Poharakba adagoljuk és állni hagyjuk minimum 30 percet hűtőben. Friss eperrel díszítjük.
Ha tetszett a vaníliás grízpuding receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!