Hirdetés

Erdélyi rakott káposzta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Akárhova megyek vidékre, mindig megszólítanak, hogy nekünk is van egy Stokink” – így ünnepelte A mi kis falunk stábja a 100. részt

A mi kis falunknak hétvégén volt a 100. epizódja, a színészek és az alkotók bulival ünnepelték a jubileumi részt. A csapattal együtt néztük újra az első epizód forgatása közben született bakikat. És persze megmutatjuk a 100. rész bakiparádéját is. 

Ecsethajú TikTok-sztárok a ringben: egy magyarországi pankrátorgálán bukkantak fel a „Da Vinki ikrek”

Egy rövid a videóval váltak egy csapásra internetes szenzációvá 2020-ban a Vörös ikrek. Chris és Patrick egy netes kvízjátékban egyetlen kérdésre sem tudta a helyes választ. Most a globális TikTok-szenzációnak számító kanadai testvérek egy pankrátor show sztárjaiként birkóztak a ringben, sőt magyartudásukat is megcsillogtatták. Bár a 29 éves testvérek Kanadában születtek és Vancouverben élnek, szüleik Magyarországról vándoroltak ki, ezért megtanultak magyarul is kicsit és büszkék arra, hogy magyar származásúak. 

Ők a Celebrandi újabb hírességei

Danics Dórát csaknem tíz éve az X-Faktor versenyzőjeként, majd győzteseként, Papp Zsombort az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújaként ismerhetett meg az ország. A közös bennük, hogy mindketten életük egyik legizgalmasabb kalandjára vállalkoztak, hiszen résztvevői lesznek a Celebrandi párkereső műsornak. Egyiküket a csalódások edzették meg, a másik bátran kalandozott eddig is, de mégsem horgonyzott le senki mellett.

Ilyen, amikor valaki hatvan felett cseréli a „sima” edzést komoly testépítésre

Koltai Gabriella három lány édesanyja, sőt már nagymama is. Hatvan felett, a gyerekek születése után egyszer csak gondolt egyet, és a Jane Fondás aerobicot lecserélte nagyobb súlyok emelgetésére, és testépítésre adta a fejét. Ebben pedig nem más segített neki, mint a háromszoros fitnessmodel-világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, tizennégyszeres magyar bajnok lánya, Nagy Betti.

Béres Anett szerint értelmetlen baromság a cickónkat mutogatni, Megyer Csillát nem zavarja, ha valakinek ez esik jól – mikor lehet ruhátlanul strandolni?

A magyar szabályok szerint a strandok többségében nem megengedett a monokinizés. A Fürdőszövetség szerint ugyan nincs egységes jogszabály, de a legtöbb strand házirendjében benne van, hogy viseljünk „tisztességes fürdőruhát”. Van ennek higiéniai oka is, meg persze egy jó adag szemérmesség a protokollszakértő szerint. De Megyeri Csilla és Béres Anett is mást gondolnak a fedetlen fürdőzésről.

Leleplezve! Ő volt a Röfi álarc alatt | Finálé

Kiderült, hogy kit rejt a Röfi álarc! Ha kíváncsi vagy, hogy melyik híresség bújt meg a maszk mögött, nézd meg az Álarcos énekes 2. évadának bronzérmesének leleplező videóját!

Oláh Gergő: A Táncművészeti Szakközépben találkoztam először azzal, hogy valakinek nem tetszik az, hogy én cigány vagyok

Oláh Gergő először a Portré című műsorban beszél arról, hogy származása miatt milyen támadások érték. Először nem értette, hogy miért bántják, hogy mi a baj azzal, hogy cigány és ő mitől másabb, mint a többiek. Az X-faktor 2012-es győztese egy kis faluban töltötte gyermekkorát, ahol még nem tudta mi az a hátrányos megkülönböztetés. Elmesélte, volt már, hogy koncerten és fellépéseken is érték atrocitások, de ő megtanulta kezelni a bántásokat, sőt szeretne másoknak is segíteni tapasztalataival. 

Janó romantikus gesztust tesz Zsófiának, aki ordibálással szakítja meg az intim pillanatot – a következő adásban

Dr. Kalmár Zsófia alig hisz a fülének, amikor meghallja Janó ajánlatát, ám a meghitt pillanat gyorsan elillan, amikor a doktornő kikel magából. Mindeközben Bazsó pedig díszpolgárra avatatná édesapját, Mokrit, amire a falu polgármestere válogatott szavakkal reagál A mi kis falunk következő epizódjában, szombat este az RTL-en.

Ezeket láttad már?