Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Sok lemondással jár, ő mégis imádja ezt az életet – Déri Szilvia, a világ egyik legszexibb kamionsofőrje

Déri Szilvia a világ egyik legcsinosabb kamionsofőrje, szívesen pózol szexi ruhákban a több tonnás monstrumok előtt. Néhány négyzetméteren éli az életét szerelmével, akivel évek óta együtt kamionsofőrködnek. Ha kell, mezítláb vezet, pótkocsit akaszt fel, manőverezik, miközben szorgosan gyűjti a kilométereket Magyarország és Spanyolország között. Déri Szilvia a babázás helyett már kiskorában is inkább a több tonnás monstrumokat választotta. 

Rácz Jenő: Tudom garantálni, hogy semmilyen törölközőt nem fogunk bedobni, sőt, nem is viszünk

Rácz Jenő hiába nyert meg két mérkőzést, egyiknek sem tudott igazán örülni: Kabát Peti elleni drámai kiütése után napokig marcangolta magát, majd az Istenes Bencével vívott harc körüli feszültség viselte meg. A döntőben először lép örömmel a ringbe Molnár Áron ellen, akit erős ellenfélnek tart. Életének egyik legjobb történésének tartja a Sztárboxot, az élmény pedig egy életre el fogja kísérni.

Szerződést íratott édesanyjával Solomon Zsuzsanna: nem kritizálhatja külsejét a gyerekei és mások előtt

Solomon Zsuzsanna sikeres üzletasszony, aki nemcsak megkeresni, de elkölteni is szereti a pénzt. Ars poeticája a kihívó ruhák, a csillogás és a luxus. Célja pedig, hogy évről évre jobban nézzen ki. A rengeteg munka és szépségterápia mellet nem sok ideje marad a ház körüli teendőkre, mint például a kertészetre, medencetakarításra vagy kutyasétáltatásra, ezért minden feladatra külön embere van. Mindezek mellett édesanyja is segédkezik, akivel szigorú alkut kötöttek.

A kanapéhuszárok kikérték maguknak Szente Vajk beszólását, és megdöbbentek A Város Királynőinek külsején

A tévénézők a Matthew Perry halála körüli botrányon és A Város Királynőinek külsején is megbotránkoztak, de Szente Vajk kritikáját sem tudták szó nélkül hagyni a Kanapéhuszárok 3. részében.

Melyik lány mögé állnál be az Éden Hotel párválasztó ceremóniáján?

Csenge, Émi, Fanni, Fruzsi, Szani és Zsófi közül te kit választanál, akivel szívesen küzdenél az Éden Hotel főnyereményéért?

Dobos Evelin hősiesen küzdött, de Berki Mazsi lett a Sztárbox női bajnoka

Berki Mazsi rohamaival indult a női döntő, az elmúlt napokban vírusfertőzéssel küzdő Dobos Evelin az első fél percben csak védekezett, és bár később ő is bevitt egy szép ütést ellenfele állára, Mazsi több látványos kombinációval is megsorozta az első másfél percben. A második menetben Berki folytatta a lavinaszerű támadást, Evelin testét sem kímélte, egy szabálytalanság miatt viszont figyelmeztetést kapott a bírótól. Továbbra is Mazsi irányított, és ha be is szedett egy-egy ütést, mindig egy újabb sorozattal válaszolt rá. Dobos azonban nem adta fel, a harmadik menetre, ahogy kommentátorok mondták, megérkezett a bunyóba, és főleg a menet végén megcsillantotta tudását. A negyedik menetre aztán láthatóan úgy jött ki, hogy tudta, meg kell fordítania a meccset, próbált kezdeményezni, ez azonban nem volt könnyű, mert Mazsi keze folyamatosan úgy járt, mint a motolla, aminek eredményeképpen a bíró rá is számolt Evelinre. Ez azonban nem vetette vissza a színésznőt, aki nagyon szépen megnyomta a hajrát, olyan támadást indított Berki Mazsi ellen, amilyet az előző három menetben nem láttunk, és hősien küzdött a végsőkig. Végül azonban egyhangú pontozással Berki Mazsit hirdették ki győztesnek, így ő kaphatta meg a 2023-as Sztárbox bajnoki övét női könnyűsúlyban.

„Ha én érek ki hamarabb, vége lesz” – Paulina mama lánya után repül, hogy helyre tegye Zsuzsit?

Paulina telefonon panaszolta el édesanyjának, hogyan viselkedett vele Zsuzsi. Ezen Paulina mama annyira kiakadt, hogy azonnal repülőre akart ülni, hogy személyesen rendezhesse a nézeteltérést. Bár lányának jól esett az aggodalom, megpróbálta lenyugtatni.

„Az elmérgesedett antiszemitizmusra hozták meg a törvényt, amely kiszorította a zsidó fiatalokat” – Teleki Pál történelmi bűne

Képzeljenek el egy miniszterelnököt, aki hisz a magyarok kivételességében. Hisz abban, hogy van sajátos és egységes magyar gondolkodásmód. Hisz Magyarország feltámadásában. Aki a tudomány válogatott eszközeivel akarja győzelemre vinni a vesztes országot. Aki állami propagandával szítja a gyűlöletet, miközben hívő keresztény. De ne képzeljenek el most már senkit, hiszen tudják, kiről van szó. Veress Kriszta filmje Teleki Pálról szól.

Ezeket láttad már?