A főzelékek igazi téli jolly jokerek: laktatóak, gyorsan elkészülnek, és számtalan variációban kipróbálhatók. A kókusztejes édesburgonya-főzelék selymes és különleges, a zöldbabfőzelék egy igazi klasszikus, míg a korianderes krumplifőzelék friss és pikáns – mutatjuk, hogyan készülnek!
Kókusztejes édesburgonya-főzelék
Az édesburgonyából szuper főzelék készíthető, pláne, ha egy kis kókusztejjel van megbolondítva. Jaaaaa, és ebben a formában gluténmentes is! ;)

Klasszikus zöldbabfőzelék
Milyen érdekes, hogy hogyan változik az ember. Régen kifejezetten nem kedveltem a zöldbabfőzeléket, mostanra viszont az egyik kedvenc főzelékem lett.

Korianderes krumplifőzelék
Mondhatni, hogy egy klasszikus krumplifőzelék, ami szinte teljesen igaz is. De mégse, ugyanis a végén megbolondítjuk a frissen aprított korianderrel, ami egészen más irányba viszi el ezt a főzeléket. Ha csíped a koriandert, akkor mindenképp próbáld ki!
