A krémleves alap a spárgaszezonban, na de itt nem áll meg az élet! Olyan vagány zöld spárgás kaják következnek, amik bebizonyítják, hogy nem csak leves formájában állja meg a helyét az egyik kedvenc szezonális zöldségünk.
Spárgás, baconös, sajtos nokedli sütőben
Frissen szaggatott nokedli, pirult bacon és végtelen mennyiségű olvadt sajt – ez a trió már garancia a sikerre. De ha még egy kis friss spárgával is megfejeled, akkor lesz igazán ütős a végeredmény!

Egyserpenyős spárgás rizses hús
A jó öreg bácskait sem rontja ám el pár szál zöld spárga! Igazán friss csavart adhatsz vele a menzaklasszikusnak, és ha nem csíped a csirkét, akkor tofura is cserélheted!

Spárgás pizza
Eszedbe sem jutott eddig pizzafeltétként gondolni a spárgára? Nagy hiba! A zöld szálak nemcsak jól mutatnak a tésztakorongon, de ízükkel is egészen új színt visznek a megszokott pizzapartikba.

Spárgás-tejszínes gnocchi
Akad a hűtőben egy csomag bolti gnocchi, egy doboz tejszín és egy csokor zöld spárga? Akkor gyakorlatilag félig már meg is vagy ezzel a frankó zöld spárgás kajával! Villámgyorsan összedobható és tuti jóllaksz vele!

Csőben sült spárgás csirke
Ezúttal nem a sült csirke mellé, hanem egyenesen rá kerül a spárga, méghozzá egy jó adag krémes besamel mártás kíséretében. Így lesz a köretből hirtelen főszereplő!

Spárgás újburgonya-saláta
Íme egy ütős sali, amit hidegen és melegen egyaránt élmény lesz falatozni! A zsenge újburgonya és a friss zöld spárga duója egyszerűen verhetetlen – ha nem hiszed, csak kóstold meg!

Spárga sajttal sütve
A jó dolgokhoz nem kellenek nagyon extra hozzávalók, elég egy nagy adag friss spárga meg egy kis sajt! Készítheted csak zöld spárgával, vagy fehérrel vegyesen, így is, úgy is nagyon rendben lesz.
