

A magyar csapat tányérja: az "Arany chartreuse". Fotó: Fekete Antonio
Kedden a végleges menüről is láthattunk képeket. A hústéma a "Legjobb magyar vasárnapi sült" fantázianevet viseli. A tálon szerepel egy sült borjúkaraj, kalács csicsókával és tárkonnyal, csicsókakrém, fehérrépa vörösbor-mázzal, almasalátával és retekkel, mustáros zöldborsó, hagyma tart, és ravioli Madeira mártással. A tányértéma az "Arany chartreuse" nevet kapta a menükártyán. Maga a chartreuse burgonyával és padlizsánnal készült, valamint kagylófélékkel. A tányéron szerepel még egy tárkonyos spárga, retek-, alma- és tormasaláta, mousseline mártás, valamint csicsóka chips.Pohner Ádám elmondta, minden úgy sikerült, ahogy eltervezték, és nem bánja, hogy másodikként kezdett, mert az éhes zsűri szerinte jobb pontokat osztogat.A bejegyzés megtekintése az InstagramonHere is the first theme on platter from team Hungary! #bocusedor #bocusedor2019 @bocusedorhungary
