Akár magyaros, akár olaszos, mexikói vagy ázsiai rizses kaját falnál, itt van minden, amit csak kívánhatsz a rizses-húsos tengelyen! :)
Lajos-féle bácskai rizses hús
A sort egy igazi legendával, a bácskai rizses hússal kezdjük, és nem is akármilyennel! Lajos most elmondja, hogyan készítheted el a retró klasszikust extra szaftos változatát.

Zé-féle kamu paella
Gyors, tartalmas, fűszeres – 15 perc, és te is megbizonyosodhatsz arról, hogy mennyire jó ez a rizses-húsos kaja! Negyed óra alatt összedobhatod, csak Zé kezét figyeld!

Csirkés-rizses egytálétel
A gyorsan elkészülő rizses – húsos receptek egyik aduásza ez a kaja. Nincs vele sok macera, mégis nagyon korrekt ételt tehetsz az asztalra.

5 hozzávalós édes-savanyú csirke
Nem csalás, nem ámítás, csak 5 hozzávalóra lesz szükséged és már eheted is a laktató édes-savanyú csirkét! Ádám elmondja, hogyan készítsd el, de az adagokkal vigyázz, nehogy hoppon maradj, mert repeta gyanús verzióról van szó!

Egylábasos csirkés „rizottó"
Valójában ez egy kamu rizottó, mert nem rizottó rizsből készül, parmezán sincs benne, helyette a trappista kapta meg a főszerepet, de hidd el, jól jársz, ha ezt a rizses receptet választod! Ne habozz, irány a konyha, és dobd össze még ma ezt a rizses-húsos receptet!

Mexikói rizses pulyka
Akár vacsorára, akár ebédre, ez a rakott rizses pulykás kaja telitalálat lesz. A mexikói zöldségkeverék új életre kel Zsolti receptjében, és fényes karriert fut be! :)

Rizsleves
Ha a rizsre eddig csak köretként és főételként gondoltál, itt az ideje, hogy kiszélesítsd a látókörödet! :) Dobpergést kérünk, mert bemutatkozik a rizsleves, az új kedvenc levesed!
