A krumplis ebédek az egész család kedvencei lesznek. Most három olyan receptet hoztunk, ami megmutatja, hogy tényleg mennyire sokszínű alapanyag a burgonya.
Pincepörkölt
A krumpli legtöbbször köretként jelenik meg a húsok mellett, legyen szó sült vagy éppen püré formájáról. A pincepörköltben viszont nem mellé kerül, hanem bele, együtt fő a hússal. Szuper laktató kaja, amit akár bográcsban is elkészíthettek, ha kihasználnátok a kora őszi hétvégéket.

Krumplis palacsinta
Ebben a palacsintában egy teljesen másik arcát mutatja a burgonya, de a végeredmény hasonlóan zseniális. Akár köretként is fogyaszthatjátok, de mi önmagában is szeretjük, főleg, ha lehet mibe tunkolni!

A tökéletes szilvás gombóc
Szilvás gombóóóc, óóóó! Na ez az a desszert, amire még azok is rávetik magukat, akik alapvetően nem édesszájúak, hiszen csakis imádni lehet! A krumplis tésztában megbúvó szilvás töltelék, a külsejét borító pirított morzsa és a fahéjas porcukor maga a mennyei manna!
