Street Kitchen

Nyároneszünkbesemjut,aztánmegunhatatlan:miértfelkapottakacsakarácsonykor?

A karácsonyi ünnepek nemcsak a családi együttlétről és a fényárban úszó dekorációról szólnak, hanem az asztalra kerülő finomságokról is. Az őszi-téli szezon különösen kedvez a kacsa- és libahúsfogyasztásnak, ami ezekben a hónapokban jelentősen megugrik az év többi részéhez képest. De miért pont ezek a húsok kerülnek előtérbe, és hogyan alakult ki ez a hagyomány?

Ha tetszett a Kacsafogyasztás karácsonykor: miért ezt esszük? cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!