Hozzávalók
- 250 g étcsoki
- 250 g darált keksz
- 100 g puha vaj
- 120 g porcukor
- 80 ml tej
- 2 ek rum
- 2 ek kakaópor
- 75 g pisztácia
- 75 g mandula
- 2 ek porcukor a külsejére
Hozzávalók
- 250 g étcsoki
- 250 g darált keksz
- 100 g puha vaj
- 120 g porcukor
- 80 ml tej
- 2 ek rum
- 2 ek kakaópor
- 75 g pisztácia
- 75 g mandula
- 2 ek porcukor a külsejére
Az étcsokit vízgőz fölött megolvasztjuk, majd a többi hozzávalóval együtt egy nagy tálba tesszük, alaposan összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Mindkettőt fóliába rakjuk, és henger alakúra formázzuk, majd hűtőbe dobjuk. Mikor megdermedt, vastagon porcukorba forgatjuk, és ha kedvünk támad hozzá, átköthetjük spárgával, mintha szalámi lenne!
Ha tetszett a klasszikus csokiszalámi receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!