A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
A cseresznyeraguhoz
- 150 g cseresznye
- 1 ek porcukor
- 1 csipet fahéj
- ½ tk keményítő + 1 ek víz
A krémhez
- 250 g hideg mascarpone
- a cseresznyeragu fele
- 2 ek sűrített tej
A tetejére
- 1 - 2 db zabkeksz
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
A cseresznyeraguhoz
- 150 g cseresznye
- 1 ek porcukor
- 1 csipet fahéj
- ½ tk keményítő + 1 ek víz
A krémhez
- 250 g hideg mascarpone
- a cseresznyeragu fele
- 2 ek sűrített tej
A tetejére
- 1 - 2 db zabkeksz
A cseresznyeragus pohárkrém elkészítéséhez a cseresznyét kimagozzuk és a keményítő kivételével a többi hozzávalóval összeforraljuk 2-3 perc alatt. A vízzel kikevert keményítővel besűrítjük, majd hagyjuk kihűlni. A mascarponét 2-3 perc alatt kihabosítjuk, hozzáadjuk a ragu felét és a sűrített tejet. Ezután poharakba rétegezzük: a krémre jöhet a ragu, végül a tetejére a tört keksz.
Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több pohárkrém: