Hirdetés

Epres-rózsaborsos brownie

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nem tudom, hogy képes vagyok-e erre” – a gyilkosoknak az ártatlanok előtt kellett megölniük áldozatukat

Szalay Bencének és Törőcsik Daninak ezúttal nem a konklávén, hanem a Félhold partin, az összes játékos szeme láttára kellett megjelölniük következő áldozatukat. A jel egy apró gesztus, ami azonban nem csak az ártatlanokra, de a gyilkosokra nézve is végzetes lehet: „Lebukás szempontjából nagyon rizikós, nem tudom, hogy lehet ezt kivitelezni.”

Berki Mazsi magabiztosan verte Janicsák Vecát a Sztárboxban

Betegségektől és sérülésektől hátráltatva szállt szembe egymással Berki Mazsi és Janicsák Veca a Sztárbox első elődöntőjében. Noha az első menetben Janicsák Veca látványos találatára hördült fel először a közönség, Berki Mazsi aktívabban és pontosabban bokszolt ellenfelénél, és nem volt ez másképp a következő felvonásban sem. Féltávnál Janicsák is érezhette, hogy ez kevés lesz, és megindult előre a negyeddöntőben is látott tankszerű módon, de Mazsi rendre megelőzte őt a balegyeneseivel, és magabiztosan tartotta az előnyét. Az utolsó menetben Veca megint nekidurálta magát, de ismét Berki Mazsi akarata érvényesült, és megint csak többször is tisztán eltalálta ellenfelét. A Sztárbox szakmai supervisora, Kovács Kokó István szerint az eddigi legszínvonalasabb női mérkőzést láthatták a nézők, ahol Janicsák Vecának is voltak szép ütései, de Berki Mazsi sokkal jobb lábmunkával és védekezéssel, több találattal az énekesnő fölé kerekedett. Ennélfogva nem volt meglepő a pontozók döntése, akik egyhangúan Berki Mazsit ítélték győztesnek, így ő jutott be elsőként a Sztárbox döntőjébe. 

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam” – interjú a Rácz-Istenes meccs ringbírójával

Gábris Bulcsú volt a mérkőzésvezető Istenes Bence és Rácz Jenő indulatoktól fűtött csatáján, ahol az első pillanattól fogja lehetett érezni a feszültséget. A bíróval végigvettük az összecsapás vitatott momentumait, elárulta, mit hallott azokból a káromkodásokból, amit Rácz mondott Bencének a műsorvezető szerint, és miért nem foglalkozott meccs közben Istenes panaszaival.  

A Király – Nyomozni kezd a rendőrség Zámbó Jimmy gyanús balesete miatt (11.27.)

A rendszerváltás idején Jimmy főnök a Casanovában, de már belefásult a vendéglátózásba. Megismerkedik a menedzser Joóssal, aki látna Jimmyben fantáziát – amennyiben az hajlandó lenne lemondani a rocker imidzsről. Egy korábban ismeretlen társaság jelenik meg a Casanovában, hogy felajánlják védelmi szolgálataikat. A főnökasszony elküldi őket, de nem sokkal később huligánok támadnak rájuk. Ez egy hadüzenet, de Prodan megnyugtatja Jimmyéket: le fog számolni az ellenséges bandával.

Istenes Bence edzője: Ez a meccs nem a bokszról szólt

Tóth Tamás szerint kettős mérce szerint ítélik meg az emberek Istenes Bencét, aki belátta, ha hibázott, bocsánatot is kért, mégis meg van hurcolva. A bokszberkekben Barbár néven ismert szakember már többször végignézte a vasárnap esti meccset, és ugyanazt látja, amit a ring mellől: szerinte Istenesnek több tiszta találata volt, mint Rácz Jenőnek. Tóth Tamás úgy érzi, valami olyan dolgot vittek be a szorítóba az elődöntő alatt, aminek semmi keresnivalója nincs a ringben. 

Rácz Jenő: Mindjárt elkezdek sírni

Rácz Jenő élete egyik legnehezebb időszakát élte át az elmúlt héten: előbb Kabát Péter megrázó KO-ját kellett feldolgoznia, miközben egyre nagyobb nyomást helyezett rá a kommentháború Istenes Bencével, amiről eleinte azt hitte, hogy csak vicc és médiafogás. Korábban kifejezetten büszke volt arra, hogy ismeri a műsorvezetőt, később azonban éppen az ő beszólása adott célt a felkészülésének. Akkor már úgy érezte, Kabátot is azért kell legyőznie, hogy szembekerülhessen Istenessel. A séf elmondta azt is, szerinte mi hangzott el a ringben két ütés között, és ki kezdte valójában az üzengetést. 

Kovács Kokó István: Nagyon fájt, hogy vissza kellett vonulnom

Édesanyja általában rosszallóan néz rá – ismerte el Kovács Kokó István Barabás Évinek a Portréban. Az ökölvívó nagyszüleivel nevelkedett, testvérei inkább az anyjukkal, és ez azért alakul így, mert nem fértek el annyian egy lakásban, magyarázta. Visszavonulásáról azt mondta: nagyon fájt, de meg kellet hoznia a döntést. A Sztárbox szakmai supervisora vasárnap este újra a szorító mellől kommentálja a mérkőzéseket, köztük Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapását. 

Ezeket láttad már?