Hozzávalók
- 45 g holland kakaópor
- 230 g porcukor
- 250 g vaj vagy margarin
- 200 ml víz
- 1 ek rumaroma
- 250 g háztartási keksz
- 250 g darált háztartási keksz
Hozzávalók
- 45 g holland kakaópor
- 230 g porcukor
- 250 g vaj vagy margarin
- 200 ml víz
- 1 ek rumaroma
- 250 g háztartási keksz
- 250 g darált háztartási keksz
A kekszes őzgerinchez a kakaóport, a porcukrot, a vajat és a vizet egy lábasban összemelegítjük, hogy homogén állagot kapjunk, majd belekeverjük a rumaromát.
A háztartási kekszet egy zacskóba téve durvára törjük nyújtófával, majd ezt és a darált kekszet is a kakaós masszába keverjük.
Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal, a kekszes masszát elsimítjuk benne, és hűtőbe rakjuk dermedésig.
- Elkészítési idő: 15 perc + hűtés
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!