Hozzávalók
A krémhez
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 150 g cukor
- 800 ml tej
- 300 ml cukrozatlan habtejszín
- 1 csomag habfixáló
Az összeállításhoz
- 20 - 30 db négyzet alakú háztartási keksz
- 200 g étcsoki
- 100 ml cukrozatlan habtejszín
Hozzávalók
A krémhez
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 150 g cukor
- 800 ml tej
- 300 ml cukrozatlan habtejszín
- 1 csomag habfixáló
Az összeállításhoz
- 20 - 30 db négyzet alakú háztartási keksz
- 200 g étcsoki
- 100 ml cukrozatlan habtejszín
A pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, és sűrű pudingot főzünk belőle, majd hagyjuk kihűlni. A hideg tejszínt kemény habbá verjük, közben hozzáadjuk a fixálót, és a két krémet egy spatulával összeforgatjuk.
A tepsi aljára rakunk egy réteg kekszet, erre jöhet a krém fele, egy újabb réteg keksz, végül a maradék krém, és egy réteg keksszel zárjuk a sort. Felolvasztjuk a csokit a tejszínnel, majd lekenjük vele a sütit. Egy napra a hűtőbe tesszük, másnap kockákra vágva tálaljuk.
- Elkészítési idő: 30 perc
- Hűtés: 60 perc + 24 óra
Ha tetszett a kekszes krémes receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!