Hozzávalók
- 200 g málna
- 80 g cukor
- 6 g zselatin
- 1 tk bourbon vaníliás cukor
- 350 ml laktózmentes tejszín
- 100 ml laktózmentes tej
Hozzávalók
- 200 g málna
- 80 g cukor
- 6 g zselatin
- 1 tk bourbon vaníliás cukor
- 350 ml laktózmentes tejszín
- 100 ml laktózmentes tej
A málnát egy kis edénybe rakjuk és kb. 5 perc alatt a cukorral együtt összeforraljuk. Leszűrjük egy kis edénybe, kiveszünk belőle 2 evőkanállal, ebben feloldjuk a zselatint, majd visszarakjuk az egészet a még forró málnavelőhöz és elkeverjük. A vaníliás cukrot, tejszínt, a tejet és a zselatinos málnavelőt egy edénybe rakjuk, felmelegítjük, de nem forraljuk fel, kis edényekbe/poharakba öntjük és hűtőbe rakjuk kb. 4 órára, amíg megdermed. Friss málnával és apróra tört pisztáciával díszítjük.