Hirdetés

Mogyorókrémes-banános bejgli

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Obersovszky Nóra: Ott lehettem volna én is, nyilván ilyenkor szomorú az ember

Rácz Jenő büszkén búcsúzott várandós versenyzőjétől, Obersovszky Nórától, aki ugyan mosolyogva hagyta maga mögött A Konyhafőnök konyháját, azért volt egy kis szomorúság is a szívében.

Fóliás Juci (Raiffeisen)

A Raiffeisen-különdíj jelöltje a Cápák között 6. évadának 4. adásából Zsámboki Judit.

„Ha leszakad a plafon és véletlenül levágom az ujjamat, akkor is meg kell csinálnom” – hárman küzdenek, hogy a Fináléba jussanak A Konyhafőnökben

Nóri, Flóra, Zsuzsa. A top három. A legjobbak, akik az elmúlt hetekben bebizonyították, hogy alázatukkal, tehetségükkel és óriási fejlődésükkel ők érdemlik meg leginkább, hogy megküzdjenek az ország Konyhafőnöke címért. Aki csütörtökön a leggyengébben teljesít, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhat majd fel.

Eldőlt, kik csapnak össze A Konyhafőnök Fináléjában

Obersovszky Nóra, Kurta Zsuzsa és Kettel-Fülöp Flóra az első feladatban szeretteikkel főztek együtt, utána pedig a zsűri egyik kedvenc szárnyasát kellett elkészíteniük. Nagy volt a tét, most derült ki, hogy kinek kell távoznia a Finálé kapujában.

Voksán Virág halálközeli élményéről: „A mai napig bennem van, ahogy sötétül el a világ, és minden egyre homályosabb”

Voksán Virág és párja, Valentényi Laci az őszinteség hívei, ám ha úgy adódik, a taktikázásról sem rettennek meg. „Ez az a játék szerintem, ahol nem ciki taktikázni” – mondta a Nyerő Párosra készülve Virág, aki a logikai feladatokban érzi magát erősnek. A bátorságpróbák viszont könnyen kifoghatnak rajta, mert a magasságtól is iszonyodik, és a víz alá sem megy szívesen egy gyerekkori trauma miatt.

Dolce vita – így él Judit ott, ahová magyarok tízezrei nyaralni járnak

Vető Judit 14 éve él az olasz Lignanoban, ahová magyarok tízezrei járnak nyaralni. Judit Kaposvárról költözött ide – már gyerekkorában megszerette ezt a helyet, mivel ő is sokat járt ide. Magyarországon egy irodai, vezetői állást hagyott ott azért, hogy beteljesítse álmát és ide jöjjön dolgozni. Idővel letelepedett, férjhez ment egy olasz férfihez és két gyermekük született. De milyen lehet az igazi dolce vita?

Készenléti rendőrök érkeztek az RTL stúdiójába – Cápák között Online Pitch

Göblyös János és Palotay László, a készenléti rendőrség alezredese és csoportvezetője naponta több órát vonatozik együtt, ami tökéletes alkalmakat kínált számukra az egyéni vállalkozásuk kitalálására. Az Egyedi Karórák ötletét a szocialista autók ihlették, mára azonban már zenekarokkal és sportklubokkal is sikerült megállapodniuk. A két rendőr egyedi órákat gyárt, egyedi kinézettel és számlappal. A vállalkozók 10 millió forintot kértek 10%-os tulajdonrészért cserébe a Cápáktól, akik saját egyedi karórákat is kaptak, hogy még meggyőzőbb legyen számukra az ajánlat. De vajon befektettek? A csak az rtl.hu-n látható exkluzív pitchből kiderül.

Ők A Konyhafőnök 10. évadának finalistái

Obersovszky Nóra, Kettel-Fülöp Flóra és Kurta Zsuzsa lett A Konyhafőnök legjobb három versenyzője. A kérdés már csak az volt, közülük kik küzdenek majd meg a legendássá vált, háromórás finálés főzésen.

Ezeket láttad már?