Hirdetés

Mojito sajttorta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ázsia ízvilága elevenedik meg Jenő fogásában

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

A mi kis bakink – Ki a király? – 7. évad 2. rész

Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Hatéves korától itta a gyógynövényeket a bükki füvesember, akinek nagymamája egy falu javasasszonya volt

Szabó György 1928. április 15-én született, Miskolcon. A gyógynövényekkel kapcsolatos tudást már gyerekkorában magába szívta, ám a nyugdíjazása után lett szakértője a témának. A bükki füvesember már életében továbbadta tudását, lányára bízta az ősi recepteket. Halálával a szellemi örökségét Zsuzsa viszi majd tovább, aki már 2010-ben is együtt járta az erdőket-mezőket édesapjával. Szabó György, december 4-én, otthonában, békében hunyt el. 94 éves volt. 

„Ez teljes téboly számomra” – Sárközi Ákos keményen helyretette csapatát

„Ezt a fajta munkát nem tudom hova tenni” – A kékek mentora csalódottan értékelte csapata tányérjait. Ráadásul nemcsak mentoruk keseredett el a munkájuk miatt, az ételeik Fördős Zé tetszését sem nyerték el. Ha kíváncsi vagy a kritikájukra, nézd meg a videót!

Mi történik a megmaradt alapanyagokkal A Konyhafőnökben? Fördős Zé most elárulja!

Rengetegen kérdezik a műsorral kapcsolatban, hogy vajon mit csinál a stáb a maradékokkal. Zé végigvette a húsok összes lehetséges felhasználását, sőt a kulisszák mögé is benézhettünk, ahol A Konyhafőnök háttérséfje bemutatta, mit készített a megmaradt egész csirkékből.

Dobos Evelin krumplihámozásra fogta be a Michelin-csillagos Rácz Jenőt

A piros csapat elfelejtette, hogy bármikor kérhetik mentoruk segítségét, amikor viszont elérkezett az idő, akkor sem igazán tudták, hogy milyen feladatot adjanak a séfnek. Így Jenőnek végül krumplipucolás közben kellett kamatoztatnia tudását. „Ebből újsághír lesz” – a zsűri többi tagja elképedve bámulta, hogy milyen feladatot kapott a séf.

Átjáróház – egy túlvilági szerelem története

Végre a mozikba került a fantasy elemekkel átszőtt szerelmes történet. Madarász Isti alkotásában Krisztián barátnője, Ági baleset áldozata lesz, szerelmük azonban a lány halála után is kitart. A koronavírus-járvány miatt a forgatás többször leállt, így volt idő csiszolni a történeten és a trükkökön is. Az Átjáróházban a fiatal színészek mellett szerepet kapott Kútvölgyi Erzsébet és Kulka János, kisebb szerepekben feltűnik Galla Miklós, Miller Dávid és a Pamkutya tagjai is.

Bazsó nevelőtisztje ledobta a textilt a fiúknak

Pajkaszeg börtönviselt rosszfiújának ismét túl kell járnia nevelőtisztje eszén, ha továbbra is élvezni szeretné a szabadságát. Gerda pont rosszkor érkezett, és talán még ő sem gondolta, hogy mi vár majd rá a zsákfaluban… 

Ezeket láttad már?