Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Félkész állapotokra, katasztrófasátorra értem haza” – Zsuzsi kiosztotta a gyerekbuli szervezőjét

Zsuzsa terveivel ellentétben nem négy, hanem csak egy nappal az évnyitó parti előtt érkeztek meg a rendezvényszervezők. Félelme, miszerint nem lesz elég idő a díszlet felállításához, beigazolódott. Trágyadombhoz hasonlította az állapotokat: „Ha valaki nem tud teljesíteni egy feladatot, ne vállalja el!” – mondta idegesen az üzletasszony.

Egy újabb vita miatt kettészakadt A Város Királynői baráti társasága – ez történt a 3. részben

A Város Királynői 3. epizódjában egy két perces késés indította el a lavinát, ami ahhoz vezetett, hogy két táborra bomoljon a társaság. A nézeteltérés odáig fajult, hogy Laura, Anna, Paulina és édesanyja maguknak hívtak egy taxit, míg a többiek egy Rolls Royce-szal indultak el a divatbemutatóra. A barátnők között tomboló feszültség az ottani hangulatra is rányomta a bélyegét. 

Szerződést íratott édesanyjával Solomon Zsuzsanna: nem kritizálhatja külsejét a gyerekei és mások előtt

Solomon Zsuzsanna sikeres üzletasszony, aki nemcsak megkeresni, de elkölteni is szereti a pénzt. Ars poeticája a kihívó ruhák, a csillogás és a luxus. Célja pedig, hogy évről évre jobban nézzen ki. A rengeteg munka és szépségterápia mellet nem sok ideje marad a ház körüli teendőkre, mint például a kertészetre, medencetakarításra vagy kutyasétáltatásra, ezért minden feladatra külön embere van. Mindezek mellett édesanyja is segédkezik, akivel szigorú alkut kötöttek.

Előzetes: Zsuzsi pezsgővel önti nyakon Paulinát (12.08)

Paulináék leülnének Zsuzsival beszélni, de ismét katasztrófába torkollik a próbálkozás. A feszültség ráadásul ezután sem enyhül: Zsuzsi egy pohár pezsgővel nyilvánítja ki álláspontját a vakarószalont üzemeltető Paulinával szemben. A Város Királynői pénteken 19:45-kor folytatódik az RTL-en!

Lelkileg sokszor megterhelő látni egy beteg gyereket, de Anna igyekszik mindig pozitívan látni a helyzeteket – ő lehet a jövő egyik gyógyítója

Dr. Kabai Anna 2019-ben szerezte meg a diplomáját. Már kiskorában felmerült benne a gondolat, hogy gyermekgyógyászattal szeretne foglalkozni. Most Miskolcon, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban dolgozik rezidensként. A gyermekek és a munkája iránti elhivatottsága kollégáinak is feltűnt, így idén közösen úgy döntöttek, hogy Annát jelölik a Jövő gyógyítói díjra. Mit kapnak a díjazottak és hogyan szavazhatnak? A Fókusz riportjából ez is kiderül. 

Sok lemondással jár, ő mégis imádja ezt az életet – Déri Szilvia, a világ egyik legszexibb kamionsofőrje

Déri Szilvia a világ egyik legcsinosabb kamionsofőrje, szívesen pózol szexi ruhákban a több tonnás monstrumok előtt. Néhány négyzetméteren éli az életét szerelmével, akivel évek óta együtt kamionsofőrködnek. Ha kell, mezítláb vezet, pótkocsit akaszt fel, manőverezik, miközben szorgosan gyűjti a kilométereket Magyarország és Spanyolország között. Déri Szilvia a babázás helyett már kiskorában is inkább a több tonnás monstrumokat választotta. 

LEGO® Masters nyereményjáték 3. hét – Építsd meg álmaid autóját

A LEGO® Masters 3. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban a veszélyzónás versenyzőknek most egy ikonikus sportautó kicsinyített mását kellett megépíteniük, így a heti kihívásunkban neked is autót kell építened!

Zendaya, Johnny Depp, Al Pacino és Angelina Jolie is lakott már Czeglédi Laura és férje luxusingatlanában

Czeglédi Laura lakberendező, férje pedig ingatlanbefektető. A belvárosi ingatlanukban 22 luxuslakás található, ahol több világsztár is megfordult már. Budapesti otthonuk mellett Toszkánában egy több, mint ezer hektáros birtok várja őket helikopterleszállóval, tenisz- és futópályával, valamint medencékkel.

Ezeket láttad már?