Fűszeres magvak

Hozzávalók

3 - 4
főre
+
100 g mandula
100 g kesudió
100 g pekándió
2 ek olívaolaj
2 csipet só
1 csipet bors
1 tk őrölt fahéj
1 mk füstölt paprika
1 mk Cayenne-bors
3 ek agavészirup
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Fűszeres magvak

Kirándulásra vagy csak az esti sorozatod mellé nasinak is tökéletesek lesznek ezek a magvak. Fűszeresek, sósak és édesek is egyszerre, de pont ezért tökéletesek.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

3 - 4
főre
+
100 g mandula
100 g kesudió
100 g pekándió
2 ek olívaolaj
2 csipet só
1 csipet bors
1 tk őrölt fahéj
1 mk füstölt paprika
1 mk Cayenne-bors
3 ek agavészirup
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A magvakat egy tálba rakjuk, majd mehet rá az olívaolaj, kicsit átkeverjük, rászórjuk a fűszereket, ráöntjük az agavészirupot, és az egészet összekeverjük. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 13-15 percre, majd ha megpirultak, kivesszük a tepsit, és hagyjuk rajta teljesen kihűlni a magokat. Papírzacskóba csomagolva érdemes eltenni.

Fűszeres magvak
Fűszeres magvak

 Ha tetszett a fűszeres magvak receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások