Hozzávalók
- 100 g mandula
- 100 g kesudió
- 100 g pekándió
- 2 ek olívaolaj
- 2 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 tk őrölt fahéj
- 1 mk füstölt paprika
- 1 mk Cayenne-bors
- 3 ek agavészirup
Hozzávalók
- 100 g mandula
- 100 g kesudió
- 100 g pekándió
- 2 ek olívaolaj
- 2 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 tk őrölt fahéj
- 1 mk füstölt paprika
- 1 mk Cayenne-bors
- 3 ek agavészirup
A magvakat egy tálba rakjuk, majd mehet rá az olívaolaj, kicsit átkeverjük, rászórjuk a fűszereket, ráöntjük az agavészirupot, és az egészet összekeverjük. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 13-15 percre, majd ha megpirultak, kivesszük a tepsit, és hagyjuk rajta teljesen kihűlni a magokat. Papírzacskóba csomagolva érdemes eltenni.
Ha tetszett a fűszeres magvak receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
BECSÜLT TÁPÉRTÉK
Becsült tápérték egy főre:
Fehérje: 15 g
Szénhidrát: 22 g
Zsír: 61 g
Kalória: 661 kcal
Becsült tápérték összesen:
Fehérje: 44 g
Szénhidrát: 66 g
Zsír: 182 g
Kalória: 1983.35 kcal