Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Időjárás 2023-06-08

A soron következő éjszakai sokfelé számíthatunk majd csapadékra, az időjárás besegít az öntözésbe. A hőmérséklet minimum értéke pedig nagyon hasonlóan alakul az elmúlt éjszakához,14-15 fok közelébe leszalad majd hajnalra. Pénteken napközben is a felhőzet lesz túlsúlyban felettünk, csak rövidebb napos időszakokban bízhatunk és a déli óráktól egészen estébe nyúlóan ismételten zivatarokra figyelmeztet a Meteorológiai Szolgálat.

Megtalálták Suhajda Szilárd holmiját, nem minden kerül majd haza

Serpák találták meg hétfőn Suhajda Szilárd felszereléseit a Mount Everesten. Ngaa Tenji Sherpa egy videót is készített a kettes tábor felett, 6500 méteren. Csapata éppen eltűnteket keresett a világ legmagasabb csúcsának közelében, amikor észrevette a magyar hegymászó sátrát.

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

Laptop a gyerekeknek, csengő helyett zene és mosolygós tanárok – egyre több magyar gyerek tanul osztrák iskolákban

Modern felszerelések, mosolygó tanárok és diákok, gördeszkapark az udvaron és minden tanulónak saját laptop. A Fókusz stábja az ausztriai Oberwartban, azaz Felsőőrön forgatott, ahol nemcsak a diákok élete teljesen más, mint a magyar társaiké, hanem a tanárlét is. Ott egy pedagógus 1 millió forintnál is többet kereshet, és az oktatás minősége is különbözik attól, amit Magyarországon tapasztalni. A cél Ausztriában ugyanis nem a lexikális tudás átadása, hanem, hogy a gyerekek sikeresen boldoguljanak az életben. 

Elolvadunk: vari, zebracsikó, kis orrszarvú és takinkölyök is született Nyíregyházán

Nyíregyházán az Állatparkban idén tavasszal gyakran kopogtatott a gólya. Minden apróságnak örülnek, de ha egy olyan fajnál van szaporulat, ami végveszélyben van a természetben, az különös öröm. Hatalmas durranás volt, hogy kis varik születtek, de másik végveszélyben lévő fajnak, a takinnak is kicsinye jött a világra.

Megdöbbentő felvételeken a Budapesten tomboló tornádó

 Óbudán kavargott a felhőtölcsér.

Ezeket láttad már?