Hirdetés

Tárkonyos karfiolkrémleves kapris-diós kápialinguinivel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szécsényi Violetta: A gardróbomból nagyon sok nő egész évben fel tudna öltözni

Szécsényi Violetta mindent gyűjt: parfümöt, cipőket, táskákat és ruhákat. Ha bemegy egy luxusüzletbe, teljes szettet vásárol, a kis táska mellé nagy táskát övet és pénztárcát is. 

Elegáns nagyáruházból szocialista konzervdoboz és vissza – az átépítés alatt álló Corvin áruházban jártunk

A Corvin áruház volt Budapest egyik első modern nagyáruháza. A méreteire és áruválasztékára jellemző, hogy 53 főosztálya volt, külön részlegen árulták az 1 pengős árukat, helyet kapott benne étterem, kávézó, jegyiroda, és még óvoda is működött az itt dolgozók gyerekei számára. Ebből az elegáns üzletházból lett aztán a sokak által konzervdoboznak csúfolt épület. A homlokzatot fedő alumínium bontását 6 évtized után, 2018-ban kezdték el, akkor bukkantak elő a rég elfeledett épületrészek. Brutális állapotokat találtak mindenhol. A burkolat mögött több tonna madárürülék lapult, az alagsorban pedig az építéskor keletkezett sittre bukkantak. A Fókusz riportere a tervezővel és az egyik tulajdonossal sétált végig most az átépítés alatt álló épületben. 

LEGO® Masters nyereményjáték 3. hét – Építsd meg álmaid autóját

A LEGO® Masters 3. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban a veszélyzónás versenyzőknek most egy ikonikus sportautó kicsinyített mását kellett megépíteniük, így a heti kihívásunkban neked is autót kell építened!

Józan László edzője az első menetben bedobta a törölközőt Molnár Áron ellen

Érvényesült a papírforma Molnár Áron és Józan László Sztárbox-elődöntőjében. A két jó barát nagyon sportszerűen viselkedett a meccset megelőzően, végig elismerően és szeretettel nyilatkoztak egymásról, és a bevonulás után kétszer is megölelték egymást a ringben. A gongszó után azonban muszáj volt félretenni a barátságot, Molnár Áron fölénye pedig szinte azonnal kidomborodott. Józan ugyan próbálta balegyeneseivel feltartóztatni, ám amint Molnárnak sikerült közel kerülnie hozzá, úgy eltalálta egy bal csapottal, hogy azonnal számolni kellett a Keresztanyu színészére. A jelenet aztán kisvártatva megismétlődött, Molnár újra keményen fültövön ütötte egykori vígszínházas kollégáját, aki bár nem került padlóra, a bíró ismét rászámolt. Józan Laci edzője ekkor döntött úgy, hogy bedobja a törölközőt. Tanítványát ugyan nem ütötték ki, de annyira egyértelműnek tűntek az erőviszonyok, hogy felesleges lett volna kitenni egy nagyobb vereségnek. Molnár Áron tehát az első menetben győzött, a középsúly döntőjében pedig Rácz Jenővel fog megküzdeni a bajnoki címért. 

Molnár Áron: Rácz Jenő is baltafejű, mint én, lehet ütni, nem kell félteni

Molnár Áron úgy tekint a bokszringre, mintha leképezné az aktivizmussal töltött éveit. A Sztárbox középsúlyú döntőse mesélt az elmúlt hét hónap nehézségeiről, hogy hogyan „ették meg reggelire” az edzéseken elé állított ellenfelek, és a telepi gyerekkorról, ahol a mindennapok részei voltak a verések, így számára nem újdonság, ha földre kerül pofontól. Józan Lászlónak a világért sem akart sérülést okozni, ezért visszafogta az ütéseit, Rácz Jenő ellen azonban mindent belead majd a döntőben, a műsor eleje óta vár erre a küzdelemre. Csak azt sajnálja, hogy nem bunyózhatott a középsúly összes versenyzőjével, Istenes Bencével nagyon szeretne egyszer kesztyűzni, akár kamerák előtt, akár nélkülük.

Tomi feladta a játékot, majd egy videóüzenetben dobta le a bombát az Éden Hotelben

Tomi úgy érezte, hogy nem bírja már tovább mentálisan a játékot, ezért meghozta a végső döntését, és elbúcsúzott az Éden Hoteltől. Szani és Viktor zokogva ölelték a sárcot, aki miután átlépte a luxushotel kapuját, egy videót küldött a többieknek. Tomi kíméletlenül kifejtette, mit gondol a játékosokról, akik teljesen ledöbbentek Tomi szavai hallatán. Később egy éjszakára mindenki szinglivé vált, majd a lányok választhattak párt maguknak. Amikor Zsófi Arnihoz lépett, Szani nem tudta titkolni a féltékenységét, de később a mosdóban egymásra találtak a sráccal.

Küszöbön a szeretet ünnepe, és itt van, amire senki nem számított: szent a béke Istenes Bence és Rácz Jenő közt

Igazi adventi ajándékkal lepték meg rajongóikat a Sztárbox ellenségeskedésbe belecsúszott versenyzői: Istenes Bence és Rácz Jenő megbeszélték dolgaikat és békét kötöttek.

Lappföldi otthonában látogattuk meg az igazi Mikulást

A Fókusz riportere elutazott Finnországba, hogy megnézze, hogyan is dolgozik a Mikulás, mit csinálnak pontosan a segítői és a rénszarvasai. Rovaniemi gyönyörű, hófehérbe öltözött város, ahol rengeteg csoda történik. Megmutatjuk, hova érkeznek a levelek, és a Mikulás azt is elárulja, hány éves. Aki szemfüles, egy kulcslyukon át meglesheti, hogyan szorgoskodnak a Mikulás manói.

Ezeket láttad már?