Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fehér ló, cidri és a két kopasz – így mentik meg Katát a Drága örökösökben

Két kopasz szendvicsbe fogva agyabugyálja el a fehér lovon érkező herceget a Drága örökösök – A visszatérésben. A verekedős jelenet felvétele kívülről nézve mókásnak tűnik, hiszen a földre leterített szivacsok és a levegőbe ütő emberek nem túl ijesztőek, a végeredmény viszont véresen komoly, és óriási munka van benne.

Balogh Levente egymillió forintos megbízást adott a Cápák közöttben feltűnt influenszernek, Csomós Nadinnak

Bár a Cápa befektetési ajánlatot nem tett, mégis megadná neki a kért egymillió forintot, ha cserébe videós tartalmakat gyárt cégeinek a különleges hajgumikat készítő influenszer. Azonban nem Balogh Levente volt az egyetlen, aki munkát ajánlott a lánynak: Balogh Petyának is szüksége lenne egy videósra, de Moldován András és Tomán Szabina is tárt karokkal várná a Sassy megálmodóját.

Így készül Balogh Levente falusi tojásrántottája – ismerd meg közelebbről az ásványvízkirályt!

A magyaros vagy a külföldi konyhát szereti? Az irodai munkavégzést vagy a home office-t támogatja? A szénsavas vagy a szénsavmentes vizet preferálja? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is válaszol Balogh Levente az rtl.hu-nak adott interjújában.

„Kivégzéseket” tartottak a 17-18 éves gimnazisták – a cenzúra túlreagálta a Petőfi-évfordulóra készült legendás filmet

A Petőfi '73 című kultfilmmel nem az volt a baj, hogy mit mondott több mint száz évvel korábban Petőfi, hanem hogy mit mondtak 1972-ben azok a középiskolás diákok, akikre még a főszerepeket is rábízta Kardos Ferenc rendező. Ötven évvel a bemutató után szereplők és a stáb tagjai találkoztak újra, a XXI. század stábja pedig jelen lehetett a különleges randevún.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor összeakad Hevér Gábor nyelve

Pajkaszeg közmunkásait alakító színészek kifejezetten sziporkáztak A mi kis falunk 7. évadának vadonatúj epizódjában. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

„Te levédetted a lyukat?” – Moldován András váratlan kérdést tett fel a fiatal influenszer lánynak

A 19 éves Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. A Sassy kiegészítők formatervezési mintaoltalommal rendelkeznek, Moldován Andrást azonban nem hagyta nyugodni a kérdés azzal a bizonyos lyukkal kapcsolatban.

Horváth Éva megtartja a hálószobának, Kustánczi Lia viszont boldogan megmutatja bárkinek, fedetlenül

Valószínűleg nincs nő, aki ne örökítené meg a babavárás időszakát. De vajon mennyire van helye ezeknek a képeknek a közösségi médiában? Hosszú Katinka nyaralós fotót osztott meg követőivel, amin terhespocakja is jól látszik. A háromszoros olimpiai bajnok úszkál a gratulációkban, de akadtak kommentelők, akik inkább nemtetszésüket fejezték ki. 

„A vállalkozását egyikünk sem tudta értelmezni, de megláttuk Nadinban az értéket” – Balogh Levente megbízást adott a fiatal influenszernek

Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. Az infulenszer vállalkozó az rtl.hu-nak mesélt a Cápák közöttben szerzett élményeiről és a termékéről, ami nem igazán nyerte el a nagyhalak tetszését. Moldován András és Balogh Levente kendőzetlenül elmondták, mit gondolnak Nadin vállalkozásáról. 

Ezeket láttad már?