Almachips

Hozzávalók

1 - 2
főre
+
100 ml víz
1 rúd fahéj
3 szem szegfűszeg
100 g cukor
½ ek almaecet
2 db alma (Granny Smith vagy hasonló)
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Almachips

Egy baj van csak vele. Ha egyszer elkezded, tuti nem bírod abbahagyni. Egyszerre fanyar, édes ééééésssss ropppanós!!!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

1 - 2
főre
+
100 ml víz
1 rúd fahéj
3 szem szegfűszeg
100 g cukor
½ ek almaecet
2 db alma (Granny Smith vagy hasonló)
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A vizet egy edényben elkezdjük melegíteni a fahéjjal és a szegfűszeggel, majd hozzáöntjük a cukrot és az almaecetet. Az almákat vékony szeletekre vágjuk, és körülbelül 10 másodpercre a forrásban lévő szirupba mártjuk. Vigyázzunk, ne tartsuk bele túl sokáig, mert széteshet az almánk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük az almákat, és 90 fokra előmelegített, légkeveréses sütőbe tesszük őket körülbelül 3-3,5 órára. 

almachips
Almachips

Ha tetszett az almachips receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások