Gluténmentes
Hozzávalók
- 250 g túró
- 20 g élesztő
- 150 g vaj
- 1 db tojás
- 130 g kukoricaliszt + a nyújtáshoz
- 100 g rizsliszt
- só
A tetejére
- 1 db tojás
- 70 g reszelt sajt
Hozzávalók
- 250 g túró
- 20 g élesztő
- 150 g vaj
- 1 db tojás
- 130 g kukoricaliszt + a nyújtáshoz
- 100 g rizsliszt
- só
A tetejére
- 1 db tojás
- 70 g reszelt sajt
A gluténmentes sajtos rúd tésztájának hozzávalóit összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva, 30-40 percre hűtőbe rakjuk.
Ezután kukoricalisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát kb. 1 cm vastagságúra, majd 1,5-2 cm széles, 10 cm hosszú szeletekre vágjuk.
Lekenjük őket tojással, megszórjuk reszelt sajttal, végül pedig 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk 20 percre.
- Elkészítési idő: 55-60 perc
- Sütési idő: 20 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!