Laktózmentes
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 200 g kókuszzsír
- 200 g vegán étcsoki
- 400 g cukor
- 180 g liszt
- 1 nagy csipet só
- 120 g kakaópor
- 2 tk vaníliakivonat
- 240 ml növényi tej
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 200 g kókuszzsír
- 200 g vegán étcsoki
- 400 g cukor
- 180 g liszt
- 1 nagy csipet só
- 120 g kakaópor
- 2 tk vaníliakivonat
- 240 ml növényi tej
A mentes brownie elkészítéséhez a kókuszzsírt és az étcsokit egy kisebb lábasban felolvasztjuk, majd egy tálba öntjük, és belekeverjük a cukrot. A lisztet, a sót és a kakaóport elkeverjük. A kókuszzsíros csokiba egy habverővel belekeverjük a vaníliát és a növényi tejet, majd mehetnek bele a száraz hozzávalók. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük. Felvágás előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Ha tetszett a tej- és tojásmentes brownie receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!