Hozzávalók
- 250 g koktélparadicsom
- 1 szál szárzeller (50 g/szál)
- ½ fej lila hagyma (100 g/fej)
- 80 g magozott olajbogyó
- ½ db kígyóuborka
- 250 g mini mozzarella
- 1 csipet fokhagyma-granulátum
- só, bors
- 30 g kruton
- 4 ek olívaolaj
- 4 ek balzsamecet
Hozzávalók
- 250 g koktélparadicsom
- 1 szál szárzeller (50 g/szál)
- ½ fej lila hagyma (100 g/fej)
- 80 g magozott olajbogyó
- ½ db kígyóuborka
- 250 g mini mozzarella
- 1 csipet fokhagyma-granulátum
- só, bors
- 30 g kruton
- 4 ek olívaolaj
- 4 ek balzsamecet
A paradicsomos-mozarellás salátához először a koktélparadicsomokat felkarikázzuk, a szárzellert felszeleteljük, a lila hagymát kis kockákra vágjuk és az olajbogyót is felkarikázzuk. A negyedbe vágott kígyóuborka belsejét egy kiskanállal kikaparjuk, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük a zöldségeket a lecsepegtetett mozzarellával együtt. Megszórjuk a fokhagyma-granulátummal, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet átkeverjük. Krutonszeletekkel díszítjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel.
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a paradicsomos-mozzarellás saláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Még több saláta: