Hirdetés

5 ok, amiért nem hiányozhat a quinoa az étrendünkből

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Sárközi Ákos lecserélte a csapata konyhafőnökét?

Amikor a séf a kékek pultjához lépett, mindenhol leégett és elrontott elemeket talált, így kénytelen volt felszólítani a konyhafőnökét, hogy kapják össze magukat, különben nincs esélyük a pirosak ellen.

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

Hatéves korától itta a gyógynövényeket a bükki füvesember, akinek nagymamája egy falu javasasszonya volt

Szabó György 1928. április 15-én született, Miskolcon. A gyógynövényekkel kapcsolatos tudást már gyerekkorában magába szívta, ám a nyugdíjazása után lett szakértője a témának. A bükki füvesember már életében továbbadta tudását, lányára bízta az ősi recepteket. Halálával a szellemi örökségét Zsuzsa viszi majd tovább, aki már 2010-ben is együtt járta az erdőket-mezőket édesapjával. Szabó György, december 4-én, otthonában, békében hunyt el. 94 éves volt. 

Ázsia ízvilága elevenedik meg Jenő fogásában

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

Rácz Jenő: Most minden reményem Mátéban van

A séf elégedetlen volt a piros csapat munkájával, szerinte ugyanis Marci és Nelly nem voltak urai a helyzetnek, és minden feladatot Mátéval akartak elvégeztetni. Ráadásul Jenő úgy vélte, hogy egyedül Máté lenne alkalmas arra, hogy átvegye az irányítást.

Időjárás 2022-12-07

Északkeleten, északon kezdetben kevés lesz a felhő, ott mélyre süllyedhet a hőmérséklet, viszont nagy eséllyel képződhet köd, illetve rétegfelhőzet, amely azért csütörtökre zsugorodik. 

Lassan az egész országban hiánycikk az üzemanyag – de meddig tarthat még az áldatlan helyzet?

Kígyózó sorok, lezárt töltőpisztolyok vagy egész kutak és versengés az üzemanyagért. A hiányt részben a százhalombattai üzemzavar okozza, jelentős részben azonban a hatósági ár miatt alakult ki, hiszen emiatt nem éri meg az import. Így sok helyen már piaci áron sem lehet üzemanyaghoz jutni.

Ezeket láttad már?