Hozzávalók
- 55 g chiamag
- 350 ml kókusztej
- 250 ml kókuszkrém
- 20 g méz
- 6 ek eperlekvár
- 20 g kókuszreszelék
- ½ db citrom reszelt héja
- 8 db eper
- 1 tk apróra vágott pisztácia
Hozzávalók
- 55 g chiamag
- 350 ml kókusztej
- 250 ml kókuszkrém
- 20 g méz
- 6 ek eperlekvár
- 20 g kókuszreszelék
- ½ db citrom reszelt héja
- 8 db eper
- 1 tk apróra vágott pisztácia
A kókuszos-epres chiapudinghoz elkeverjük a chiamagot a kókusztejjel, a kókuszkrémmel, a mézzel, az eperlekvárral, a kókuszreszelékkel és a citrom reszelt héjával. Ezután 30 percet hűtőben pihentetjük.
A pihentetés után poharakba kanalazzuk, és friss eperrel, pisztáciával díszítjük.
- Elkészítési idő: 10 perc
- Pihentetés: min.: 30 perc
Ha tetszett a kókuszos-epres chiapuding receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Még több édes, chiás reggelit kerestek? Nem kell tovább vadászni, hozunk pár csodás receptet:
Cukormentes meggyes chiapuding kókuszpehellyel