Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Oda kell figyelni, hogy megmaradjunk férfinak és nőnek, ne csak anyának és apának” – Nádai Anikó vidéki lánynak tartja magát, a fűnyírással is különleges kapcsolata van

A Házasodna a gazda műsorvezetője – aki már 5. alkalommal segít a gazdáknak megtalálni a szerelmet – bevallotta, hogy egyáltalán nem áll távol tőle a vidéki randevúzás, majd azt is elárulta, hogy mikor kapott utoljára szerelmeslevelet, hogyan működnek a párjával ennyi év és egy közös gyermek után, végül pedig meglepő kijelentést tett arról, hogy milyen hatása lehet az őszinteségnek egy kapcsolatban. Azt is elárulja, hogyan érzi magát, ha lenyírhatja a füvet.

Járai Máté elmondta, miért búcsúzik a Reggelitől

„Tudtam, hogy a Reggeli nem egy nyugdíjas állás” – mondta a Fókusznak Járai Máté, aki kissé csalódott a Reggeliből való távozása miatt, de szó sincs haragról.

Liptai Claudia majdnem megvakult

A műsorvezető ittas állapotban sodorta veszélybe a látását. Claudia elmesélte vendégeinek, mit tett alkoholos befolyásoltsága alatt, aminek majdnem végzetes következménye lett.

Ezt azért Rácz Jenő visszadobná – Tomán Szabina beszólt A Konyhafőnök győztesének

Bár Bóza Roland szendvicseit finomnak találták a Cápák, a csomagolás nem nyűgözte le őket. Míg Tomán Szabina Rácz Jenőt emlegette, Balogh Levente szerint ezt a terméket nem fogja tudni így eladni a gasztroreality 2021-es nyertese.

Tomán Szabina befektetés helyett üzleti megrendeléssel bízta meg a táskakészítő vállalkozót

Ha Viola Melinda adott mennyiségű hulladékból, adott idő alatt képes legyártani papírtáskákat, akkor Tomán Szabina egy következő körben akár be is fektetne a vállalkozásba. Ehhez azonban először bizonyítania kell, hogy ott van benne az akarás.

A rekordot és fákat, falakat döntő szélvihar meghozta nekünk az igazi téli időt, jönnek a komoly fagyok

Az idei tél szempontjából túlestünk néhány fontos momentumon. Miután beléptünk az utolsó harmadba, a magyar medve és az amerikai mormota is megtették tétjeiket a tél tartósságára vonatkozóan, majd átgázolt egy ciklon hazánkon, hogy elhozza nekünk az igazán fagyos időt. Igyekszünk választ adni néhány kérdésre, ami ilyen körülmények között felmerülhet az olvasóban.

„Ez egy álommeló” – Lakatos István munkát ajánlott a Cápák közöttben feltűnt testvérpárnak

Ilyen még nem volt az üzleti showműsor történetében: Lakatos Istvánnak annyira szimpatikus volt Mráz Márk és Mráz Marcell, a PulóWear vállalkozói, hogy egy különleges ajánlatot adott nekik. Amennyiben a két srác bevállalja, hogy a Cápa cégénél dolgozik a továbbiakban, úgy 20 millió forintos befektetést ad nekik 33 százalék tulajdonrészért cserébe.

Péter, Zsolt és Misi gazdát azóta is elhalmozzák ajánlatokkal a nők: már az első csókból kiderül, ki mennyire bevállalós

A műsor óta is rengeteg ajánlatot kapnak a gazdák társkereső nőktől, azt mondják, így sokkal könnyebb lett megtalálni az igazit. Péter, Zsolt és Misi továbbra is tartják a kapcsolatot, „klubot alapítottak”, és bár a műsor már véget ért, a legkevésbé sem unatkoznak. Egy szakkiállításon mondták el, mi minden történt velük tévés szereplésük óta.

Ezeket láttad már?