Laktózmentes

Laktózmentes

Vegán

Vegán

Hozzávalók

9
darabhoz
+
250 ml mandulatej
8 ek cukor
2 ek olívaolaj
1 csipet fahéj
140 g liszt
12 g sütőpor
20 g bourbon vaníliás cukor

A borításhoz

100 ml mandulatej
1 tk keményítő
60 ml víz
4 ek cukor
2 ek kakaópor
HAPPY HARVEST kókuszreszelék
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Vegán kókuszkocka

Ha esetleg nem ehettek tojást vagy épp tejterméket, és imádjátok a kókuszkockát, akkor itt is van egy szuper recept hozzá! Egyébként a piskótáját gyakorlatilag tortaalapnak is tudjátok használni, úgyhogy érdemes menteni a receptet! ;)
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hirdetés

Hozzávalók

9
darabhoz
+
250 ml mandulatej
8 ek cukor
2 ek olívaolaj
1 csipet fahéj
140 g liszt
12 g sütőpor
20 g bourbon vaníliás cukor

A borításhoz

100 ml mandulatej
1 tk keményítő
60 ml víz
4 ek cukor
2 ek kakaópor
HAPPY HARVEST kókuszreszelék
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A tészta hozzávalóit egy nagyobb tálban alaposan összekeverjük, és egy sütőpapírral bélelt, kb. 14 x 14 cm-es tepsibe simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 25-30 percre a tésztát. Mikor megsült, hagyjuk kihűlni, majd kockákra vágjuk. 

Az öntethez a mandulatejet összekeverjük a keményítővel, a vízzel, a cukorral és a kakaóporral, majd egy kis lábasban, folyamatos keverés mellett, besűrítjük, azután hagyjuk legalább langyosra hűlni. A piskótakockákat a csokimázba forgatjuk, majd kókuszreszelékbe, és már kész is vagyunk.

Vegán kókuszkocka

Ha tetszett a vegán kókuszkocka receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások