Laktózmentes
Vegán
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 250 ml mandulatej
- 8 ek cukor
- 2 ek olívaolaj
- 1 csipet fahéj
- 140 g liszt
- 12 g sütőpor
- 20 g bourbon vaníliás cukor
A borításhoz
- 100 ml mandulatej
- 1 tk keményítő
- 60 ml víz
- 4 ek cukor
- 2 ek kakaópor
- kókuszreszelék
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 250 ml mandulatej
- 8 ek cukor
- 2 ek olívaolaj
- 1 csipet fahéj
- 140 g liszt
- 12 g sütőpor
- 20 g bourbon vaníliás cukor
A borításhoz
- 100 ml mandulatej
- 1 tk keményítő
- 60 ml víz
- 4 ek cukor
- 2 ek kakaópor
- kókuszreszelék
A tészta hozzávalóit egy nagyobb tálban alaposan összekeverjük, és egy sütőpapírral bélelt, kb. 14 x 14 cm-es tepsibe simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 25-30 percre a tésztát. Mikor megsült, hagyjuk kihűlni, majd kockákra vágjuk.
Az öntethez a mandulatejet összekeverjük a keményítővel, a vízzel, a cukorral és a kakaóporral, majd egy kis lábasban, folyamatos keverés mellett összefőzzük, azután hagyjuk legalább langyosra hűlni. A piskótakockákat a csokimázba forgatjuk, majd kókuszreszelékbe, és már kész is vagyunk.
Ha tetszett a vegán kókuszkocka receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!