Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Sárközi Ákos egy nyers csirkével küldte el a síró Kettel-Fülöp Flórát

„Ezt vidd haza és gyakorolj” – vágta le a pultra Sárközi Ákos az egész csirkét. Kettel-Fülöp Flóra emiatt annyira összetört, hogy később elsírta magát.

„Sietned kéne, mert a kollegina már benne van a korban” – begyógyszerezve eredt meg a doki nyelve

Egy kecskének szánt leszedáló injekció véletlenül a doki testében köt ki egy másik gyógyszer mellett, aminek meg is lett a hatása: az állatorvos gondolkodás nélkül fejti ki a véleményét bárkiről és bármiről.

Nagyot haraptak a Cápák: Balogh Petya, Moldován András és Balogh Levente közösen csaptak le a mesterséges intelligenciára

A Molin AI mind az öt Cápa érdeklődését felkeltette. Először Petya, Levente és Ilona tett közös ajánlatot Tóth Benedeknek. Majd Eszter is becsatlakozott, de ő egyedül akarta megszerezni az üzletet. A vállalkozó ellenajánlata viszont átrendezte a befektető Cápák névsorát.  

30 éves lett Peter Srámek – igazi királyként ünnepelt az énekes

Királynak kijáró pompa és tisztelet fogadta Peter Srámeket szülőhazájában, a Felvidéken. Az RTL+-on futó Király című sorozat betétdalainak sikere az égbe repítette az énekes népszerűségét Szlovákiában is, így aztán 30. születésnapját nem akármilyen körülmények között ünnepelhette meg.

Előzetes: Az egyik versenyző elvágódik a konyhában, a zsűri rögtön a segítségére siet

A zsűri egymást szívatja, Nagy Dani dallal készít ki mindenkit a konyhában, az egyik versenyző pedig szerencsétlen balesetet szenved. A Konyhafőnök szerdán 20:00-kor folytatódik az RTL-en.

Simon Attila szeretné ledönteni a focistákról kialakult sztereotípiákat

A 40 éves Simon Attila, akit mindenki csak Siminek becéz, 32 éve futballozik és két kislány apukája. A legfőbb motivációja a Survivorben, hogy bebizonyítsa: egyenes háttal is meg lehet nyerni ezt a versenyt. Emellett szeretné ledönteni az emberek fejében kialakult sztereotípiákat a focistákkal kapcsolatban. Survivor – Generációk harca október 2-től az RTL-en.

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

Kettel-Fülöp Flórának főzés közben ugrott ki a válla

Kettel-Fülöp Flóra az egyik pillanatban még a csalánnal bíbelődött, a következőben viszont eltűnt a pultja mögött. Mindenki a segítségére sietett, amikor viszont közölte, hogy kiment a válla… az egész stúdió lefagyott.

Ezeket láttad már?