Hozzávalók
- 300 g feta sajt
- 1 ek görög joghurt
- 6 db aszalt paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- ½ fej lila hagyma (100 g/fej)
- 1 szál kakukkfű
- 4 fej gomba (150 g/fej)
- 1 ek étolaj
- só
A tálaláshoz
- 4 szál snidling
Kakukkfüves fetakrémmel töltött gombafejek
Hozzávalók
- 300 g feta sajt
- 1 ek görög joghurt
- 6 db aszalt paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- ½ fej lila hagyma (100 g/fej)
- 1 szál kakukkfű
- 4 fej gomba (150 g/fej)
- 1 ek étolaj
- só
A tálaláshoz
- 4 szál snidling
A feta sajthoz hozzáadjuk a joghurtot, és egy villa segítségével fellazítjuk. Belekeverjük a finomra vágott aszalt paradicsomot, fokhagymát, lila hagymát és az aprított kakukkfüvet, majd az egészet alaposan összekeverjük.
A gombák szárát kitörjük, a kalapjukat vékonyan bekenjük az olajjal, sózzuk, és megtöltjük a krémmel. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük. Tálalásnál megszórjuk frissen aprított snidlinggel.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 15 perc
Ha tetszett a kakukkfüves fetakrémmel töltött gombafejek receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!