A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
- 4 fej vöröshagyma (130 g/fej)
- 4 db piros kaliforniai paprika (150 g/db)
- 80 ml étolaj
- 200 g paradicsompüré
- 2 kg darált marhahús
- 1 ek mustár
- 500 g ketchup
- 3 szál angolzeller
- 3 mk só
- 1 mk őrölt bors
- 1 mk kömény
- 1 - 2 ek chiliszósz
- 300 g vörös cheddar
- 10 - 12 db hamburgerzsemle
Bográcsos Sloppy Joe
A brutális fogások támogatója az
A brutális fogások támogatója az
Hozzávalók
- 4 fej vöröshagyma (130 g/fej)
- 4 db piros kaliforniai paprika (150 g/db)
- 80 ml étolaj
- 200 g paradicsompüré
- 2 kg darált marhahús
- 1 ek mustár
- 500 g ketchup
- 3 szál angolzeller
- 3 mk só
- 1 mk őrölt bors
- 1 mk kömény
- 1 - 2 ek chiliszósz
- 300 g vörös cheddar
- 10 - 12 db hamburgerzsemle
A bográcsos Sloppy Joe első lépéseként a hagymát és a kaliforniai paprikát finomra vágjuk, vagy egy késes aprítóban lezúzzuk, és a felforrósított edényben, olajon lepirítjuk. Rákanalazzuk a paradicsompürét, azzal is átpirítjuk, majd beleszórjuk a darált húst.
Néha belekeverve 15-20 percig pirítjuk, majd beletesszük a mustárt, a ketchupot, és így forraljuk tovább. Beleszórjuk az apróra vágott szárzellert, és ízesítjük sóval, borssal, köménnyel és ízlés szerint chiliszósszal. Így főzzük további 20 percet, közben pedig lereszeljük a cheddart.
A kész ragut a hamburgebucikba szedjük, és jól megszórjuk a reszelt sajttal.
- Elkészítési idő: 1 óra
Ha tetszett a bográcsos Sloppy Joe receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Bográcsozni jó buli, főleg, ha király ételek lesznek az eredmények. Még több recept, amit a kertben készíthettek el:
Zsolti-féle savanyú káposztás bitang leves