Hirdetés

Csirkezúzapörkölt

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Minden idők második legrosszabb olimpiai szereplése vár a magyarokra Párizsban?

A Magyar Olimpiai Bizottság nagyon optimista az aranyérmek számát illetően, néhány napja Gyulay Zsolt elnök azt nyilatkozta, hogy ő 10 aranyéremre számít Párizsban. A világ egyik nagy adatelemzője, a Nielsen’s Gracenote viszont úgy véli, Magyarország mindössze 2 aranyérmet nyer a jövő évi olimpiai játékokon, ami 100 éve a legrosszabb eredmény lenne.

Miklósa Erika: El is szégyelltem magam opearaénekes létemre, hogy mit is művelek – Teran Villarel Máté Antónió fog még meglepetés okozni a The Voice-ban

Teran Villarel Máté Antónió olyan hangulatot és bulit csinált a The Voice színpadán, hogy Curtis és Miklósa Erika nem bírt a székben maradni. Végül mind a ketten kampányoltak a 19 éves ecuadori-magyar fiúért, aki ugyan nehezen, de meghozta a döntést. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Lakatos Anita: Hálás vagyok a nevelőanyukámnak, hogy idáig eltolt engem

Lakatos Anita Patrícia tehetségét óvónője fedezte fel, akinek hatására elkezdett énekversenyekre járni, ahol szép eredményeket ért el. Két évesen került nevelőszülőkhöz. Nevelőanyukája sokat tett azért, hogy Anita kitartson az éneklés mellett. 

Szekér Gergő pár hónapja elvesztette a legfontosabb embert is a családjából

Szekér Gergő korán elvesztette édesanyját, ezért a nagymamája nevelte fel, akivel együtt csinálták végig a 2018-as X-Faktort. Tavaly decemberben sajnos nagyija is elhunyt: „Azt érzed, hogy hazamennél, és rájössz, hogy nincs hova hazamenni” – mesélte az énekes az életéről. 

Szoboszlai Dominik csapatával indul az új szezon

Az RTL idén is pályára lép – szeptember 21-től az RTL HÁROM csatornán és az RTL+ előfizetői számára újra beköszönt a fociláz!

„Szakadékba zuhantunk, és te vezetted az autóbuszt" – felidézte a sofőr a 40 éve történt felfoghatatlan tragédiát

Negyven évvel ezelőtt Ausztriában szakadékba zuhant az autóbusz, amit Tiba János vezetett. 15-en meghaltak. A férfi még mindig küzd az igazáért, a Fókusznak most felidézte a felfoghatatlan tragédia részleteit. 

Az arcápolási rutin már rég nem csak a modellek kiváltsága – ezek az új trendek

Több ezer nőt vonzott a bőrápolással, hajápolással, sminkeléssel, és körömápolással foglalkozó Rossmann szépség expo pénteken. Ahol a legújabb trendeket és termékeket is felvonultatták a javarészt magyar kiállítók. Bár Axente Vanessa természetes szépsége nem csak a krémeknek köszönhetően marad sokáig ilyen, de már egészen biztosan férje miatt érzett boldogsága is. De van más titka is, amit elárult a Fókuszban.

Fördős Zéből csóváló tacskó lett a kóstoláson

Miután Molnár-Thomka Hanna „Jutifaliként” mutatta be a tányérját, Fördős Zé azonnal átlényegült és eljátszotta, hogy ő egy kutya. 

Ezeket láttad már?