Hozzávalók
- 4 db csirkemellfilé
- só, bors
- olívaolaj
- 1 kis marék friss spenót
- pár szem aszalt paradicsom
- 150 g fehér cheddar sajt vagy mozzarella
Nagyon sajtos töltött csirkemell
Hozzávalók
- 4 db csirkemellfilé
- só, bors
- olívaolaj
- 1 kis marék friss spenót
- pár szem aszalt paradicsom
- 150 g fehér cheddar sajt vagy mozzarella
A csirkemelleket éles késsel hosszában elvágjuk, de nem teljesen, gyakorlatilag egy kis zsebet alakítunk ki rajtuk. Sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat. A csirkemellekre rakunk pár spenótlevelet, erre jön pár szelet aszalt paradicsom, majd sajtszeletek. A csirkemelleket átszúrva rögzítjük 1-2 fogpiszkálóval. Egy serpenyőbe öntünk kevés olívaolajat és pár perc alatt, magas hőfokon a töltött mellek mindkét oldalát előpirítjuk. Ezután 180 fokos sütőbe rakjuk őket és kb. 30 perc alatt készre sütjük. Kedvenc köretünkkel vagy salátával tálaljuk.