Hozzávalók
- 500 g csirkemell
- só, bors
- 2 db tojás
- 5 ek finomliszt
- 150 - 200 ml víz
- bő olaj a sütéshez
Hozzávalók
- 500 g csirkemell
- só, bors
- 2 db tojás
- 5 ek finomliszt
- 150 - 200 ml víz
- bő olaj a sütéshez
A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk és borsozzuk. A tojásokat felverjük egy nagy csipet sóval, majd csomómentesre keverjük 3 evőkanál liszttel és a vízzel. A húst először a maradék lisztbe, majd a tojásos-lisztes masszába forgatjuk, aztán 160 fokos olajban megsütjük, oldalanként 4-5 perc alatt. Papírtörlőre szedjük, és meg is vagyunk.
- Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a párizsi szelet receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!