Hirdetés
Bespájzolva

Rántott tarja, sajtos magvas bundában

Hozzávalók

4
főre
+
4 szelet tarja (2-3 cm vastag)
só, bors
olaj a sütéshez
sült krumpli a tálaláshoz

A bundához

200 g liszt

A tojásos részhez

4 db tojás
20 g parmezán
só, bors
3 ek liszt

A magvas részhez

4 ek zsemlemorzsa
4 ek pirítatlan tökmag
2 ek pirítatlan szezámmag
4 ek pirítatlan napraforgómag
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Rántott tarja, sajtos magvas bundában

A tarját nem szokták sokszor rántani, de ez a magos bunda csodálatosan állt neki. Bár ezt a kaját is szinte bármilyen húsból csinálhatjátok, szerintem adjatok egy esélyt a tarjának is!
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
4 szelet tarja (2-3 cm vastag)
só, bors
olaj a sütéshez
sült krumpli a tálaláshoz

A bundához

200 g liszt

A tojásos részhez

4 db tojás
20 g parmezán
só, bors
3 ek liszt

A magvas részhez

4 ek zsemlemorzsa
4 ek pirítatlan tökmag
2 ek pirítatlan szezámmag
4 ek pirítatlan napraforgómag
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A szoba-hőmérsékletű húst sózzuk, borsozzuk. A bundázáshoz külön-külön összekeverjük a hozzávalókat. Ezután a hagyományos módon bebundázzuk a húst: először lisztbe, majd a tojásos keverékbe, végül a magvas morzsába forgatjuk. Ezután közepes hőmérsékleten kezdjük el sütni, oldalanként 4-5 percet, majd feljebb vesszük a hőt, és aranybarnára sütjük. Papírtörlőn lecsepegtetjük. Sült krumplival tálaljuk.

Rántott tarja magvas bundában

Ha tetszett a rántott tarja receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások