Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
4
személyre
500 g bélszín
1 fej hagyma
1 ek kapribogyó
1 db kaprigyümölcs
2 db szardellafilé
1 citrom
1 tk dijoni mustár
1 tk Worcester szósz
só, bors
1 tk olívaolaj
1 tk paradicsompüré
1 csokor snidling
2 db csemegeuborka

A tálaláshoz:

4 tojás
mustár
friss bagett vagy más szimpatikus kenyérféle
Hirdetés

Zé-féle tatár beefsteak

A tatár beefsteak nálam hatalmas kedvenc és mivel a nyers hús mellé nem olyan király nyers tojást enni, ezért most egy videóban mutatom meg nektek a tökéletes tojás és a franciás tatár beefsteak receptjét.
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
4
személyre
500 g bélszín
1 fej hagyma
1 ek kapribogyó
1 db kaprigyümölcs
2 db szardellafilé
1 citrom
1 tk dijoni mustár
1 tk Worcester szósz
só, bors
1 tk olívaolaj
1 tk paradicsompüré
1 csokor snidling
2 db csemegeuborka

A tálaláshoz:

4 tojás
mustár
friss bagett vagy más szimpatikus kenyérféle

A tojásokat forrásban lévő vízbe rakjuk és pontosan 6,5 percig főzzük őket, majd átrakjuk hideg vízbe. (Ez lesz a tökéletes tojás receptje! 😀 ) A tatár beefsteakhez a bélszínt egy éles késsel kisebb kockákra vágjuk. A hagymát, kapribogyót, kaprigyümölcsöt és a szardellafilét felaprítjuk.

Egy kevés citromhéjat, a fehér részétől megszabadítunk (zöldséghámozóval érdemes levágni a citromról) és szintén apróra vágjuk. Minden hozzávalót a húshoz dobunk, hozzáadjuk a mustárt, a Worcester szószt, sót, borsot, olívaolajat, paradicsomszószt és apróra vágott snidlinget. Tetszés szerint kis halmokban tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?