Hozzávalók
- 500 g bélszín
- 1 fej hagyma
- 1 ek kapribogyó
- 1 db kaprigyümölcs
- 2 db szardellafilé
- 1 db citrom
- 1 tk dijoni mustár
- 1 tk Worcester szósz
- só, bors
- 1 tk olívaolaj
- 1 tk paradicsompüré
- 1 csokor snidling
- 2 db csemegeuborka
A tálaláshoz:
- 4 db tojás
- mustár
- friss bagett vagy más szimpatikus kenyérféle
Hozzávalók
- 500 g bélszín
- 1 fej hagyma
- 1 ek kapribogyó
- 1 db kaprigyümölcs
- 2 db szardellafilé
- 1 db citrom
- 1 tk dijoni mustár
- 1 tk Worcester szósz
- só, bors
- 1 tk olívaolaj
- 1 tk paradicsompüré
- 1 csokor snidling
- 2 db csemegeuborka
A tálaláshoz:
- 4 db tojás
- mustár
- friss bagett vagy más szimpatikus kenyérféle
A tojásokat forrásban lévő vízbe rakjuk és pontosan 6,5 percig főzzük őket, majd átrakjuk hideg vízbe. (Ez lesz a tökéletes tojás receptje! 😀 ) A tatár beefsteakhez a bélszínt egy éles késsel kisebb kockákra vágjuk. A hagymát, kapribogyót, kaprigyümölcsöt és a szardellafilét felaprítjuk.
Egy kevés citromhéjat, a fehér részétől megszabadítunk (zöldséghámozóval érdemes levágni a citromról) és szintén apróra vágjuk. Minden hozzávalót a húshoz dobunk, hozzáadjuk a mustárt, a Worcester szószt, sót, borsot, olívaolajat, paradicsomszószt és apróra vágott snidlinget. Tetszés szerint kis halmokban tálaljuk.