Hozzávalók
- 20 g vaj
- 2 csokor medvehagyma
- 200 g krémsajt
- 120 g reszelt sajt
- só, bors
- ½ db citrom leve
- ½ csokor petrezselyem
- 8 fej gomba
- 10 ml olívaolaj
Hozzávalók
- 20 g vaj
- 2 csokor medvehagyma
- 200 g krémsajt
- 120 g reszelt sajt
- só, bors
- ½ db citrom leve
- ½ csokor petrezselyem
- 8 fej gomba
- 10 ml olívaolaj
A medvehagymás krémsajttal töltött gombához először egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd 1-2 perc alatt lepirítjuk benne az apróra vágott medvehagymát.
Ezután kikeverjük a krémsajtot, a reszelt sajt háromnegyedét, sót, borsot, a citromlevet, az aprított petrezselymet és az előzőleg lepirított medvehagymát.
A gombáknál érdemes minél nagyobb fejeket válogatni. Ezeket megmossuk, a szárukat kiszedjük és beletöltjük a krémet. A tetejüket megszórjuk a maradék sajttal, locsolunk rájuk egy kevés olívaolajat, és egy sütőpapírral bélelt air fryerben négyesével megsütjük őket 180 fokon, 12 perc alatt.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 2 x 12 perc
Ha tetszett a medvehagymás töltött gomba air fryerben receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Mi teljesen rákattantunk az air fryeres receptekre! Megmutatjuk a kedvenceinket, amik szerintünk nektek is nagyon bejönnek majd:
Zöldséges-csirkés egytálétel air fryerben