Hozzávalók
- 1 fej hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 200 g bacon
- 4 - 5 ek olívaolaj
- 400 g kukorica
- 500 ml tejszín
- 500 ml csirkealaplé
- só, bors
- 1 csomag gnocchi (500 g)
- 1 csokor petrezselyem
Hozzávalók
- 1 fej hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 200 g bacon
- 4 - 5 ek olívaolaj
- 400 g kukorica
- 500 ml tejszín
- 500 ml csirkealaplé
- só, bors
- 1 csomag gnocchi (500 g)
- 1 csokor petrezselyem
Az apróra vágott hagymát, fokhagymát és a felcsíkozott bacont viszonylag magas hőfokon lepirítjuk az olajon, majd ha már aranybarna, pirult színt kaptak, beletesszük a kukoricát, felöntjük a tejszínnel és az alaplével, sózzuk, borsozzuk, és addig rotyogtatjuk, forraljuk, amíg a kukorica meg nem főtt és a lé egy kicsit elforrt. Beletesszük a gnocchit, 3-4 percig forraljuk, majd megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Ha tetszett a baconös-gnocchis kukoricaragu receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!