A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 g tarhonya
- 3 ek olaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 200 ml fehérbor
- 1 ½ l zöldségalaplé
- 200 g fagyasztott spenót
- 1 db parmezánhéj
- só, bors
- 0.25 db szerecsendió
- 3 - 4 ek tejföl
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 g tarhonya
- 3 ek olaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 200 ml fehérbor
- 1 ½ l zöldségalaplé
- 200 g fagyasztott spenót
- 1 db parmezánhéj
- só, bors
- 0.25 db szerecsendió
- 3 - 4 ek tejföl
A tarhonyát száraz serpenyőben megpirítjuk, majd kiszedjük, és az olajon kicsit megpirítjuk a fokhagymát. Belerakjuk a tarhonyát, felöntjük a borral, és ha elpárolgott, elkezdjük merőkanalanként adagolni az alaplevet, mintha rizottót csinálnánk. Ha a folyadék felét felvette a rizottó, belekeverjük a spenótot, majd folytatjuk az alaplével a főzést. A végén, amikor megpuhult a tészta, belekeverjük a reszelt parmezánhéjat, sózzuk, borsozzuk, szerecsendiót teszünk bele, belekeverjük a tejfölt, és kész is.
Ha tetszett a tejfölös-spenótos tarhonyarizottó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!