Hozzávalók
- 1 ½ db kígyóuborka
- 2 db tv-paprika (100 g/db)
- 1 fej vöröshagyma (120 g/fej)
- 1 csokor friss bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 konzerv darabolt paradicsom (400 g-os kiszerelés)
- só, bors
- 1 db citrom leve
Hozzávalók
- 1 ½ db kígyóuborka
- 2 db tv-paprika (100 g/db)
- 1 fej vöröshagyma (120 g/fej)
- 1 csokor friss bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 konzerv darabolt paradicsom (400 g-os kiszerelés)
- só, bors
- 1 db citrom leve
A kamu gazpacho elkészítéséhez a kígyóuborkát nagyobb darabokra vágjuk, a paprikát pedig kicsumázzuk és szintén felaprítjuk. A vöröshagymát negyedeljük, a bazsalikomot leveleire szedjük. Ezután az előkészített zöldségeket a fokhagymával és a paradicsomkonzervvel együtt egy turmixba rakjuk, és krémesre turmixoljuk.
Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a citromlevet is. Ha szükségesnek ítéljük, átszűrhetjük, de ennek a levesnek egy kis darabosság csak jól áll.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!