Gazpacho főzés nélkül, 5 perc munkával

Hozzávalók

4
főre
+
1 ½ kg friss paradicsom
1 szál kígyóuborka
1 fej vöröshagyma (kisebb)
150 g kovászos kenyér
1 db kaliforniai paprika
200 ml olívaolaj
100 ml vörösborecet
só, bors
1 csokor friss bazsalikom
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Gazpacho főzés nélkül, 5 perc munkával

A gazpacho egy spanyol zöldségkrémleves, amit egyáltalán nem főznek, és szinte bármilyen zöldségből készíthető, de az alapja a paradicsom, az olívaolaj és a kenyér. Legjobb, ha kovászos kenyeret használtok hozzá, és tényleg érdemes hűtőbe tenni fogyasztás előtt pár órára.
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
1 ½ kg friss paradicsom
1 szál kígyóuborka
1 fej vöröshagyma (kisebb)
150 g kovászos kenyér
1 db kaliforniai paprika
200 ml olívaolaj
100 ml vörösborecet
só, bors
1 csokor friss bazsalikom
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

Az összes hozzávalót egy turmixgépben leturmixoljuk, amennyire csak tudjuk, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Akkor a legjobb, ha nagyon hideg.

Gazpacho főzés nélkül
Gazpacho főzés nélkül

Ha tetszett a gazpacho főzés nélkül, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások