Hozzávalók
- 1 ½ kg friss paradicsom
- 1 szál kígyóuborka
- 1 fej vöröshagyma (kisebb)
- 150 g kovászos kenyér
- 1 db kaliforniai paprika
- 200 ml olívaolaj
- 80 ml vörösborecet
- 300 ml víz
- só, bors
- 1 csokor friss bazsalikom
Hozzávalók
- 1 ½ kg friss paradicsom
- 1 szál kígyóuborka
- 1 fej vöröshagyma (kisebb)
- 150 g kovászos kenyér
- 1 db kaliforniai paprika
- 200 ml olívaolaj
- 80 ml vörösborecet
- 300 ml víz
- só, bors
- 1 csokor friss bazsalikom
Az összes hozzávalót egy turmixgépben leturmixoljuk, amennyire csak tudjuk, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Akkor a legjobb, ha nagyon hideg.
Ha tetszett a gazpacho főzés nélkül, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!