Hozzávalók
- 3 ek olaj
- 1 fej hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 tk füstölt paprika
- 1 tk őrölt kömény
- 1.2 kg konzerv csicseriborsó
- 1.7 l zöldségalaplé
- 1 db citrom leve
A tálaláshoz
- fokhagymás pirítós
Hozzávalók
- 3 ek olaj
- 1 fej hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 tk füstölt paprika
- 1 tk őrölt kömény
- 1.2 kg konzerv csicseriborsó
- 1.7 l zöldségalaplé
- 1 db citrom leve
A tálaláshoz
- fokhagymás pirítós
A csicseriborsó-krémleves elkészítéséhez olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a fűszerekkel. Ezután ráborítjuk a lecsepegtetett csicseriborsót, felöntjük az alaplével, és puhára főzzük. Ha megfőtt, leturmixoljuk, citromlével ízesítjük, és fokhagymás pirítóssal tálaljuk.
Ha tetszett a csicseriborsó-krémleves receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!