Csicseriborsó-krémleves

Hozzávalók

4
főre
+
3 ek olaj
1 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk füstölt paprika
1 tk őrölt kömény
1.2 kg konzerv csicseriborsó
1.7 l zöldségalaplé
1 db citrom leve

A tálaláshoz

fokhagymás pirítós
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Csicseriborsó-krémleves

Egyszerű, laktató és egészséges krémleves, ami egy melegszendviccsel vagy pirítóssal is tökéletes ebéd/vacsi.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
3 ek olaj
1 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk füstölt paprika
1 tk őrölt kömény
1.2 kg konzerv csicseriborsó
1.7 l zöldségalaplé
1 db citrom leve

A tálaláshoz

fokhagymás pirítós
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A csicseriborsó-krémleves elkészítéséhez olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a fűszerekkel. Ezután ráborítjuk a lecsepegtetett csicseriborsót, felöntjük az alaplével, és puhára főzzük. Ha megfőtt, leturmixoljuk, citromlével ízesítjük, és fokhagymás pirítóssal tálaljuk.

Csicseriborsó-krémleves
Csicseriborsó-krémleve

Ha tetszett a csicseriborsó-krémleves receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?