Csirkeszárnyas raguleves franciasaláta-alapból

Hozzávalók

4
főre
+
500 g csirkeszárny
só, bors
2 ek olaj
1 ½ - 2 l víz
2 db leveskocka
700 g fagyasztott franciasaláta-alap
2 tk tárkony
2 tk ecet
3 ek tejföl
1 tk keményítő
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Csirkeszárnyas raguleves franciasaláta-alapból

Ha tényleg szinte semmi friss dolog nincs otthon, de egy jó kis ragulevesre vágytok, nézzetek be a fagyasztóba, és használjátok, ami van!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
500 g csirkeszárny
só, bors
2 ek olaj
1 ½ - 2 l víz
2 db leveskocka
700 g fagyasztott franciasaláta-alap
2 tk tárkony
2 tk ecet
3 ek tejföl
1 tk keményítő
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, és egy nagy lábasban lepirítjuk az olajon, felöntjük a vízzel, beledobjuk a leveskockát, és fél órát főzzük. Ezután mehet bele a franciasaláta-alap, a tárkony és az ecet, és további 10 percet főzzük. A tejfölt kikeverjük a keményítővel, szépen behabarjuk, és már tálalhatjuk is.

Csirkeszárnyas raguleves franciasaláta-alapból

Ha tetszett a csirkeszárnyas raguleves franciasaláta-alapból receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások