Pizzás párna

Hozzávalók

5 - 6
darabhoz
+
160 g pizzakrém
40 g sűrített paradicsom
1 mk oregánó
1 mk bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
1 késhegynyi vöröshagymapor
100 g konzerv kukorica
1 csomag élesztős leveles tészta (400 g)
1 db tojás
70 g reszelt sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Pizzás párna

Házi pizzás párna pár hozzávalóból, kb. 35 perc alatt. Higgyétek el, nagyon jól fog jönni a recept, ha megéheznek a gyerekek, vagy vendégek állítanak be.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

5 - 6
darabhoz
+
160 g pizzakrém
40 g sűrített paradicsom
1 mk oregánó
1 mk bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
1 késhegynyi vöröshagymapor
100 g konzerv kukorica
1 csomag élesztős leveles tészta (400 g)
1 db tojás
70 g reszelt sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

A pizzás párna legjobb tulajdonságainak vitathatatlanul az egyike, hogy gyakorlatilag lehetetlen elrontani. Így bátran neki állhatnak azok is, akiknek (még!) nincs nagy tapasztalata a konyhában.

A pizzakrémet összekeverjük a sűrített paradicsommal, az oregánóval, a bazsalikommal, a zúzott fokhagymával, a vöröshagymaporral és a kukoricával. A leveles tésztát kitekerjük, hosszában kettéhajtjuk, majd 5-6 db háromszöget vágunk belőle. A félbehajtott háromszögeket kihajtjuk, az egyik felükre ráhalmozzuk a tölteléket, a másik felüket pedig átlósan bevagdossuk. A széleket leheletvékonyan átkenjük a felvert tojással, majd ráhajtjuk a becsíkozott részt, és villával kissé lenyomkodjuk a széleket. 

A párnákat megszórjuk reszelt sajttal, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük őket.

Pizzás párna

Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Pizza méretű pizzás csiga

Pizzás fonott kalács

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?